10. toukokuuta 2013

Herkkukipot


Kohta alkavaa illan lätkäpeliä varten on jo herkut asemissa sohvapöydällä.


Kipoista löytyy toffeesuklaapoppareita, ja maito- sekä valkosuklaalla päällystettyjä cashewpähkinöitä. Suolaisen ja makean yhdistelmät on aina ollut mun makuun, teininä mun herkkua oli jopa pringles- sipsit toffeekastikkeeseen dipattuna. :D


Söpöt kipot löytyi Clas Ohlsonilta. Pahviset kipot ovat jäätelökippoja, ja ne myytin settinä jossa oli kahdeksan kippoa ja pienet muovilusikat. Hintaa setillä oli 3,5 €, joten pakko oli ostaa. Kaksi otin käyttöön tällaisiksi naposteluherkku- kipoiksi, ja kuusi muuta ajattelin säästää kesää ja jäätelöä varten. Nään jo silmissäni kesäiset jäätelökestit ystävien kanssa, kun syödään jäätelöä mansikoilla näistä kipoista!

6 kommenttia:

  1. Ihanat kipot! Ja aikaisemmin kierreponnarit. ja kynsilakat. Mä muuten tilasin just oriflamelta minttua ja turkoosia kunsilakkaa. Tuskin maltan odottaa että tulevat :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sade! :) Oi, vilautahan sitten blogissa niitä lakkoja!

      Poista
    2. Minttu lakka näkyy jo blogissani, turkoosia sitten myöhemmin .. :) (on sitäkin jo käytetty. Kyllä kynsilakat piristää niin. ja varma kesän merkki: varpaankynnetkin on jo lakattu :)) )

      Poista
    3. Huomasinkin jo minttulakan, ihana sävy! :) En vain ehtinyt vielä kommentoimaan. Odotan että näen myös sen turkoosin! Mullakin on varpaidenkynsissä tän kesän eka lakkaus, ja paljain varpainkin oon jo päässyt kävelemään, kesän merkkejä todellakin!

      Poista
  2. Uu mitkä kipot! Täytyypä kipaista Clasulle joku päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kannattaa! Ja jos tämä väri ei iske niin näitä oli myös vaaleanpunaisina :)

      Poista