17. marraskuuta 2013

Hymy huulilla maanantaihin


Viikonloppu oli ihan huikea. Ihan parasta kun meillä oli kylässä koko mun sisarusporukka, veli perheineen sekä sisko ja siskon poikaystävä. Tätä viikonloppua odotettiin kyllä hartaasti, ja voi kun olikin mukavaa. :) Meidän 9 kuukautta vanha kummityttö on sellainen ilopilleri, että suu on ollut hymyssä tänäänkin koko päivän, kun perjantaina ja eilen oli niin mukavaa. Tuo pikkuinen on niin mainiossa iässä, pelleilee ja naureskelee koko ajan, että kyllä vaan omat stressinaiheet unohtuu sen kanssa. :) Harmittaa vaan ihan hirveästi kun asutaan niin kaukana, niin mielelläni kun olisin hoitoapuna ja pääsisin pikkukäsien halittavaksi useamminkin.




Viikonloppua varten leivottiin suolaiseksi tarjottavaksi pasteijoita, täytteenä nakki, meetvursti sekä aurajuusto. Makeaa puolta leivoin tietysti taas muffinseja, tälläkin kertaa tietysti suklaisia, mutta nyt yllärinä sisältä löytyi palanen nougatsuklaata. Mies taisi rankata tämänkertaiset muffinini jopa parhaimmiksi leipomistani. Itse en ihan noin korkealle lähtisi niitä rankkaamaan, mutta hyviä kyllä oli omastakin mielestäni.









Tänään piipahdettiin Zeppelinissä muutamassa kaupassa, ja yllättäen ostin jopa farkut itselleni. Mun on koko syksyn pitänyt mennä farkkuostoksille, mutta se on niin vaikeaa ja ahdistavaa puuhaa, että oon siirtänyt ja siirtänyt sitä.

Farkkujen pitää istua hyvin, tuntua ja näyttää hyvältä päällä, olla tarpeeksi korkeat ettei istuessa vilku mitään ylimääräistä, muttei kuitenkaan ihan napaan asti. Niissä pitää olla kiva väri ja hyvä pesu, oikeanlevyiset lahkeet, siis kapeat muttei ihan nilkkoja nuolevan pillit, materiaalin täytyy olla laadukas, ja hinnankin täytyy olla mielellään alle kuusi kymppiä. Kriteerit varmaan kuulostaakin ihan naurettavan tarkoilta? :D Mutta niin se vaan on, että jos farkut ei tunnu loistavilta heti ostettaessa, ne jää käyttämättä. Varsinkaan tällä vartalotyypillä mallia päärynä, ei farkkujen löytäminen oikeasti ole helppoa, sillä usein kun farkut istuu lantiosta, ne on isot vyötäröltä. Siksi suosinkin nykyisin stretch-farkkuja, sillä niissä vyötärön väljyys ei haittaa samalla tavalla kuin täyspuuvillaisissa. Niin, farkkujen sovittelu ahdistaa yleensä siis jo ajatuksen tasolla, vaikka käytänkin farkkuja varmaan viitenä päivänä viikossa. Tällä hetkellä tilanne onkin siis se, että oon käyttänyt taas kahdet lempparini puhki asti, ja farkkuhyllyllä alkoi olla aika autiota.

Tänään mun piti käväistä Cubuksella vaan hakemassa pari perustoppia, sekä katsomassa yhtä huivia. Heti sisääntulossa oli kuitenkin houkutteleva farkkupöytä, jossa mainostettiin uusia "hyper -elastic" -farkkuja. Pesu näytti kivalta ja materiaali tuntui ihanan pehmoiselta, mutta vähän skeptisenä astelin kuitenkin sovituskoppiin. Ja sekin ihme piti sitten nähdä, että farkut istuivat hyvin heti kertasovittamalla. :P Kokoa piti myyjän avustuksella vaihtaa vielä yhtä pienempään, kun materiaali oli tosi stretchiä, mutta muuten housut tuntui heti omilta. Hauskaa sinänsä, että homma jota on vältellyt monta kuukautta, hoituu lopulta kymmenessä minuutissa. ;) Ja alennuksen jälkeen farkuille ei jäänyt hintaakaan kuin hippasen alta viisikymppiä. Näitä oli myynnissä useammassa eri pesussa, joten jos nämä vaan muutaman päivän koekäytön jälkeen tuntuu edelleen yhtä hyviltä, käyn varmasti hakemassa vielä joko tummansiniset tai harmaat samanmoiset.


Kuvassa myös ne perustopit, sekä musta tuubihuivi, jossa on kimaltavia tähtiä... Niin mun juttu että ei vaatinut paljoa harkintaa. :P

Oli siis kaikinpuolin ihana, hyvänmielen viikonloppu. Tällaisen viikonlopun jälkeen sitä menee maanantaihinkin hymy huulilla. :)

Mukavaa viikkoa!


2 kommenttia:

  1. Farkkujen ostaminen on kyllä joskus oikeaa päänvaivaa, talvitakki menee samaan kategoriaan. Itse käytän Dr. Denim farkkuja, ihan tosi joustavat ja mukavat, mutta ne ovat aika ihonmyötäiset. Toivottavasti sinullakin on kiva viikko! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo talvitakin ostaminen on myös hankalaa! Oon kuullutkin Dr.Denimeistä paljon kehuja, mutta itsellä ei ole niitä ollut. :) Ihonmyötäisyys on muuten jees, mutta siis pohkeeseen asti, ei ihan nilkkoihin koska muuten tulee legginsimäinen olo. :P Eli kunhan nilkkojen kohdalla jää hitusen väljää niin kelpaa mulle.

      Poista