Sivut

27. marraskuuta 2013

Kimalletta toimistoon


Nyt seuraa jotain harvinaista tässä blogissa, asukuvat. Olkaapa siis hyvät, bloggari kuvattuna tänä aamuna puoli kahdeksalta eteisessä. :D

Tiedän, että asukuvat eteisessä kuvattuna ei näytä yhtään miltään. Tarvittaisi ulkokuvat, nätti tausta ja luonnonvaloa, mutta sitä ei ole nyt saatavilla. (Ja ehkä tarvittaisi myös muotikuvamaisia poseerauksia ja mielellään myös se mallimainen ulkomuoto? ;D No, niitäkään ei ole nyt saatavilla.) En koe oloani luontevaksi kameran edessä, enkä ole mikään poseeraaja, mutta näillä mennään mitä on annettu. En tiedä kiinnostaako teitä lukijoitani vaatejutut? Jos kiinnostaa niin voisin silloin tällöin yrittää kuvata asujani. Vaatteet on kuitenkin yksi mun suurista intohimoistani, vaikken mikään muodin suunnannäyttäjä tyyliltäni olekaan.


(Hah, anteeksi välihuomautus mutta miten nuo jalat menee? :D)

Tunika on mun ihan lemppari, heräteostos parin vuoden takaa Prismasta. En normaalisti edes katsele marketeissa vaatetarjontaa, mutta tämä pisti silmään käytävältä, ja rakastuin noihin väreihin ja kuvioihin heti. Kangaskin on maailman pehmoisinta ja mukavinta puuvillaa. Koko tunika on niin mun näköinen, kuin vain joku vaate voi olla. Eikä laadussakaan ole moittimista, tämä on nimittäin päällä tosi usein, ja pesukertojakin on kertynyt tosi paljon. Ehkä siis kannattaisi välillä katsella markettitarjontaakin, kyllä sieltäkin löytyy helmiä kun osaa etsiä.




Yhdistin tunikaan tiukat keskisiniset farkut, mustan lyhyen neuletakin, oranssin tuubihuivin sekä konjakinruskeat kengät ja laukun.



Tunika - Premoda
Neule - Vero Moda
Farkut - Cubus
Huivi - Gina Tricot
Laukku - Second hand
Kengät - DinSko



Kello on Orientin, tuohon siis päädyin tämän postauksen pohdintojen jälkeen. Voisin laittaa tuosta vähän tarkempaa kuvaa jahka saan kuvattua. Mutta ihana se on! Just sellainen mistä haaveilin, eikä tehnyt edes valtavaa lovea kukkaroon.

Kynnet lakkasin eilen astetta blingimmiksi Mavalan hopeisella hilelakalla. Ihan superihanat!


Vähän ehkä överit toimistoon... ;) Mutta en anna sen häiritä. Elämässä on liian vähän juhlia, joten tuon ripauksen juhlaa myös arkeen ihan mieluusti, vaikka sitten blingi- kynsillä.


Mitäs tuumitte asusta? Ja kiinnostaako ylipäätään tällaiset postaukset, jos niitä silloin tällöin tulisi? :)

10 kommenttia:

  1. Ihana toimistotyttö ja tunika, niin sun näköinen! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana tunika! Ja kyllä, vaatejutut kiinnostaa :)

    VastaaPoista
  3. pst. Löysin omat ihanat pallovalot prismasta. Kiitti vinkistä... :))

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus, tee ihmeessä useamminkin tällaisia! :) Ihanan pirteän värinen tunika ja huivi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos! :) Eiköhän näitä siis silloin tällöin voisi postailla jatkossakin. :)

      Poista
  5. Ihana asu, pirteä mutta ei liian huomiota herättävä. Toivottavasti asu kuvia tulee tulevaisuudessakin, on aina kiva tietää millainen ihminen ruudun takana kirjoittaa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! Mustakin on kivempi lukea sellaisia blogeja joissa edes joskus näkyy kirjoittajan kasvot. :)

      Poista