3. marraskuuta 2013

Mitä tänään syötäisiin?


Kuka arvaa mitä ruokaa tehtiin seuraavista aineksista eilen?


No, varmaan aika moni arvasikin jo, että avokadopastaa. :)Musta on kiva kattaa pöytä hienosti, vaikka oltaisiinkin vain kahdestaan. Tulee juhlavampi fiilis.Avokadopasta oli kyllä tosi hyvää, ja sen kanssa syötiin uunituoretta, lämmintä ciabattaa sekä Budapestista ostamaamme Unkarilaista valkoviiniä.
Viikonloppu sujui mukavasti kotosalla. On siivottu, suunniteltu sisustushankintoja, kokkailtu, herkuteltu, katsottu leffaa, saunottu, ja tänään käytiin myös muutama tunti pyörimässä sisustuskaupoilla. Jotain pientä löytyikin, mutta ei mitään ihmeellistä. Verhokangas tuossa odottaisi ompelua, mutta ajattelin jättää ompelun kuitenkin huomiseen, ja mennä nyt miehen viereen sohvalle jatkamaan loppuun leffa, jonka kesken eilen nukahdin sohvalle... ;)

Menikö teidän viikonloppu mukavasti?

8 kommenttia:

 1. En ole edelleenkaan kokeillut tata tehda vaikka miljoona ihmista tata onkin suositellut. EHka talla viikolla... Viikonloppu meni kurpitsamaalla, toissa seka Suomesta visiitilla olevan kaverin kanssa puistossa ja ihanalla illallisella vegaaniraflassa. Edelleenkin ajattelen annostani... Nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tein nyt ekaa kertaa, vaikka mulla on tuo kirjakin ollut jo pitkään omana. Ei vaan oo tullut tehtyä, mutta nyt tulee varmaan tehtyä useinkin! :) Kuulostaa mukavalta sun viikonloppusi. :)

   Poista
 2. Näyttää tosi hyvältä, kaunis kattaus myös! Pitäis itsekin taas kokeilla tätä pitkästä aikaa:)

  xx Sarina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo uskon että munkin tulee tehtyä uusi satsi taas pian... :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on! Kivaa vaihtelua kun on vähän erilaista pastaa. :)

   Poista