7. kesäkuuta 2014

Toukokuun suosikit



Suosikkikäsityö: Viimein valmiiksi saamani virkattu laukku. Sekä pienemmistä projekteista lemppari; yhtenä iltana valmistunut virkattu putkipenaali. Kuviovirkkaus on nyt se juttu!




Kosmetiikkasuosikki: Lumenen Gel Effect -kynsilakka. Se on tullut pelastamaan mun kesäni! Uskomattoman nopeasti kuivuva lakka joka jättää kauniin tasaisen ja kiiltävän pinnan ilman päällyslakkaa, ja kestää kynsissä todella pitkään hyvänä - täydellistä.



Parhaat leivonnaiset: Tämän kuukauden herkkuleivonnaisten yhdistävä tekijä oli nutella. ;) Churroja tein vapuksi, ja dippailtiin niitä nutellaan. Ne oli niiiin hyviä! Työläitä tehdä, mutta todella hyviä.

Toinen kuukauden leivonnainen, jota täytyy tehdä uudestaankin, oli nutellamuffinit. Nam.





Toukokuun paras hankinta: Olivia Burtonin kello. Naisellinen, kaunis ja kevyt ajannäyttäjä on ihan täydellinen kesäkello!



Toukokuun paras reseptivinkki: Wienernougatpullat. Vihdoin onnistuin omasta mielestäni tekemään huippuhyviä suklaapullia, kun nakkasin taikinan väliin tummaa suklaata isona rouheena, sekä Wiener nougat crushia.



Kuukauden paras kiitos: Kiitos kaikille Lotus Emilia Design -kisassa Origami- kuosiani äänestäneille! Tällä kertaa voiton nappasi ihanan värikäs ja hyväntuulinen Annika Hiltusen Mummot meni marjaan- kuosi, jota saadaan sitten ostaa syksyllä kaupoista. :) Itse oon hurjan tyytyväinen jo top kymppiin pääsystä, se oli mulle tosi iso juttu. Kiitos kuitenkin äänistä ja tsempeistä!

Hauskimmat hetket: Illat jäähallikonsertissa sekä Sami Hedbergin stand up- keikalla miehen kanssa, kummitytön ja kälyn yökyläily sekä kuvauspäivät Hailuodossa.

Kuukauden paras liikuntamuoto: Pyöräily! Oon kyllä pyöräillyt läpi talvenkin, mutta kyllä se näin kesällä on ihan erityisen kivaa. Talvella sitä pyöräilee vain päästäkseen pisteestä a pisteeseen b vähän kävelyä nopeammin, mut kesällä sitä huristelee ihan pyöräilyn ilosta. Mies osti mulle jopa matkamittarin, täytyiskin nyt asentaa se paikoilleen, niin pysyy vähän käryllä pyöräillyistä matkoistakin.


Siinäpä vähän koontia mun toukokuusta. Nyt lähden ostamaan kesäkukkia parvekkeelle. :)

Aurinkoista lauantaita! :)

4 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja. Heti alkoi tehdä mieli kynsilakkaakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Auli! Ja tuo on kyllä kokeilemisen arvoinen kynsilakka. :) Kerrankin saa kynnet lakattua nopeasti valmiiksi, eikä tarvitse pitkää aikaa varoa kuivuvia kynsiä.

      Poista
  2. Tuo laukku on kyllä niin ihana! Tekisi pikkuisen mieli itsekin yrittää tuota kuviovirkkausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kannattaa kokeilla, mut varaudu siihen että se on koukuttavaa... ;)

      Poista