29. tammikuuta 2015

Vuoden 2014 parhaat kosmetiikkalöydöt







♥ Lumenen seerumimeikkivoide on päässyt mun päivittäiseen käyttööni, en enää muita meikkivoiteita käytäkään kuin tätä seerumimeikkivoidetta sekä samaisen merkin CC voidetta. Molemmat on kevyitä ja kuulaita, mutta samalla kuitenkin tasoittavat ihon väriä juuri sopivasti. Ja mullekin löytyy sopivan vaaleita sävyjä! Ei nimittäin joka meikkimerkiltä löydy tarpeeksi vaaleaa mun hipiälleni. :D

♥ Silloin kun haluan väriä huulilleni, sipaisen niille nykyään yleensä Lumenen huulipunakynää, jota multa löytyy sekä punaisempana että oranssiin taittavana persikkaisena sävynä. Näissä on kauniit sävyt ja näitä on niin helppo käyttää verrattuna huulipunaan, levityksen kanssa ei tarvitse olla yhtä tarkka. :)

♥ Elisabeth Ardenin huulirasva on huulirasvojen aatelia. Mulla on menossa vissiin kolmas puikko jo, koska se on ihanaa. Todella hoitava ja hyvä tuote, ja toki ylellinen ja kaunis putelikin on plussaa. Vinkkinä, että näitä on ollut aika säännöllisesti Stockalla tarjouksessa, jolloin hinnasta lähtee aika reilusti pois; noita tarjouksia kyttäämällä oon saanut uuden putelin hankittua aina tarjoushintaan. :)



♥  Estée Lauderin Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara (kaamea nimihirviö!) on kuulunut mun puunausvälineideni vakiokalustoon jo pitkään, mutta viime vuoden uutena tulokkaana meikkipussiin muutti sen kaveriksi myös sama ripsiväri vedenkestävänä. Ihan loistavia molemmat, en voi kuin lämpimästi suositella.


♥ Lumenen Gel Effect- kynsilakkoja oon hehkuttanut jo usein ennenkin, mutta ne on kaiken hehkutuksensa ansainneet. Mun kynteni on aina lakatut, mutta ikinä se ei oo ollut näin helppoa kuin nyt näiden lakkojen avulla. Nämä kuivuu niin nopeasti että koko iltaa ei todellakaan tarvi istuskella kynsiä kuivattamassa, vaan muutama minuutti riittää, ja lisäksi nää kestää kynsissä uskomattoman monta päivää todella hyvinä. Mulla on kylppärin kaappiin kertynyt jo viisi eri sävyä, enkä näiden hankkimisen jälkeen oo kertaakaan lakannut kynsiäni muilla lakoilla vaikka niitäkin pullotolkulla laatikossani olisi. Toivottavasti tää Gel Effect- sarja tulee täydentymään pian uusilla sävyillä!





 Viime vuonna löysin myös pitkään kaipaamani loistavan eyelinerin, senkin tutulta ja hyväksi havaitulta Lumenelta. Lumenen Blueberry Intense Liner on vedenkestävä eyeliner, jossa on tosi ohut ja joustava pää, jolla rajaus on helppo tehdä tarkasti. Mulla on tätä sekä mustana että Grey Crystal - sävyssä, ja tuo hohtava harmaa on kyllä ehdoton suosikkini.

♥ Estée Lauderin Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer puolestaan on lunastanut paikkansa jokapäiväisessä käytössäni peitevoiteena. Koostumus on kevyt mutta kuitenkin peittävä, ja pysyvyys todella hyvä. Tällä saa piiloon nenänpielten punoitukset ja tummat silmänaluset. :)


♥ Yksi viime vuoden lemppareista tuoksuistani oli Guess Girl, jonka sain viime vuonna synttärilahjaksi mieheltäni. Tuoksu on ollut mieluisa, sillä pullossa on enää vähän jäljellä. Toinen viime vuoden ehdottomista suosikeistani oli Burberryn Brit Sheer, jonka ostin itselleni kesällä.

Siinäpä vähän mun viime vuoden kosmetiikkalöytöjäni. :) Aika monta sellaista tuotetta löytyikin viime vuonna, jotka on jääneet vakiokäyttöön ja joita oon ostanut jo lisääkin loppuneen tilalle. Hyvä niin!

4 kommenttia:

  1. Lumenen huulipunakynät ovat kivoja, kun sävyt ovat tosiaan sopivan läpikuultavia ja helppokäyttöisiä. Kauniit kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja joo, Lumenen huulipunakynät on ihan huippuja. :)

      Poista
  2. Paljon löytyy samoja tuotteita minunkin meikkipussista :) Pitääkin kokeilla tuota ripsaria vedenkestävänä, kun se tavallinen on muutoin hyvä mutta sotkee aika herkästi jos ripset vähänkin kastuvat. Kauniisti olet kuvannut tuotteet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Salla! Joo tuo vedenkestävä on ihan ehdoton näillä keleillä, kun ripset kastuu herkästi joko räntäsateesta tai pakkasesta. :)

      Poista