Sivut

16. maaliskuuta 2012

Luxurious Friday


Perjantain luksusta on kaakaohetki kesken siivouksen.

 Tuo reilun kaupan luomukaakao on todella hyvää; tummaa ja maukasta mutta ei liian makeaa. Maistuukin luksukselta. Muhun myös vetoaa kauniit pakkaukset. On paljon kivempi ostaa kauniisti pakattua, jota voi pitää esilläkin.

Oon kyllä välillä vähän hölmö, kun pihistelen jossain, joka ei edes ole kallista. Eihän 4 euroa ole paljoa rahaa, mutta silti piti käydä monta kertaa kaupassa hypistelemässä ennenkuin raaskin ostaa tämän kaakaopurkin. :D Koska 4 euroa tuntui jotenkin paljolta pienestä purkista kaakaota. Tarvinko minä nyt niin hienoa kaakaota, kun halvemmallakin saa hyvää? Se kai se perimmäinen syy on, eikä sinänsä se 4 euroa. Koska en kyllä todellakaan ole normaalisti pihi.  Meneehän neljä euroa helposti mihin vaan, turhempaankin. Ja tekee tästä aika monta kupillista herkkua.

Loppujen lopuksi 4 euroahan on ihan naurettavan halpa hinta hyvästä mielestä, ja monesta luksushetkestä kotona. Hassua miten sitä joskus miettii jotain pieniäkin ostoksia vähän liikaa.. :D Ja joskus taas tuhlaa enemmänkin suuremmin miettimättä.

Täällä saa viikkosiivous jäädä vielä hetkeksi kesken. Ulkona paistaa aurinko niin houkuttelevasti, et ehtiihän tuota siivota sitten illallakin loppuun!

4 kommenttia:

 1. Kuulosti ihan mun ajatuksilta! Mietin ja mietin, raaskinko laittaa pari euroa vaikka kukkiin - ei kai se nyt loppujen lopuksi ole niin iso hinta monen päivän hyvästä mielestä? Ja tosiaan, tuo Clipperin tee tuo luksusolon ulkonäöllään, tuoksullaan ja maullaan :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tuuli, joo ihan hassua miettiä tuollaisia näin pienten rahasummien edessä, kun kuitenkin niistä kukista tai siitä kaakaosta riittää iloa ja hyvää mieltä moneksi päiväksi! Tuoreet kukat on kyllä niin mieltä piristäviä, et niihin pitäisi raaskia useammin laittaa se muutama euro. :) Mukavaa viikonloppua myös sulle!

  VastaaPoista
 3. Samaa olen miettinyt minäkin usein. Nyt löytyy samainen purkki kaapista.

  VastaaPoista
 4. Välillä sitä kyllä säästää ihan hassuista paikoista. Tosin kun pikkujutuissa säästää on välillä varaa törsätä vähän isompaankin... Mutta pientä arjen luksusta täytyy olla, se piristää kummasti :)

  VastaaPoista