Sivut

27. tammikuuta 2013

Viikonloppuna


Hurahtipa viikonloppu taas lähes huomaamatta ohitse! Lauantaisin töissäolo saa aikaan sen, ettei viikonloppuja usein huomaa, tai ne eivät eroa arjesta mitenkään. Tänä viikonloppuna tiedossa oli vähän normaalista poikkeavia juttuja, mutta silti se hurahti ohi ennenkuin se ehti oikein edes alkaa.

Eilen työpäivän jälkeen vietettiin rakkaan työkaverini läksiäisiä, ja illalla juhlittiin ravintolassa syömisen merkeissä vielä porukalla kaverin synttäreitä. Jäin menoihin töistä suoraan, ensin läksiäisiin ja siitä suoraan vielä synttäreille, joten päivälle tuli ihan kiitettävästi pituutta. Jalat oli todella väsyneet pitkän korkkaripäivän päätteeksi, ja uni tuli illalla samalla hetkellä kun pään painoi tyynyyn.

Tänään käytiin sitten kaverin kanssa katsomassa viimeinkin leffassa Hobitti, ja vaihtamassa kuulumisia hampurilaisten äärellä. :D Tänä viikonloppuna on siis ainakin syöty.Leffakarkkeja jäi yli, joten jatketaanpa kulhon tyhjentämistä, ja katsotaan samalla tallenteelta eilistä Putousta vielä hetken aikaa.

Huomenna ja tiistaina onkin tiedossa pitkät työpäivät, kun työpäivien perään on vielä työpaikan myyntikoulutusta molempina päivinä... Jännityksellä odotan noita koulutuspäiviä, toivottavasti sieltä tarttuu mukaan jotain uutta ja hyödyllistä!


2 kommenttia:

 1. Karkkikuvien postaaminen pitäisi melkein kieltää lailla, niitä katsellessa kun alkaa aina tehdä mieli karkkia. :D Blogistani löytyy sulle tunnustus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah niin joo, pyydän anteeksi! :D Tai voisi laittaa postauksen alkuun varoituksen, että "sisältää herkullisia kuvia", voisi sitten skipata postauksen jos ei halua mielitekoja. :P
   Kiitos tunnustuksesta!

   Poista