Sivut

3. syyskuuta 2013

Googlen runoutta


Pakko jakaa sivusto, johon törmäsin facebookissa, koska se on aiheuttanut mulle jo niin monet hervottomat naurut. Sivusto on Googlen runousoppi, ja sinne on siis talletettu googlen hakukoneen ehdotuksia runomuotoon.Molemmat kuvat kuvakaappauksia Googlen runousoppi- sivustolta


Sivuston runojen lukemisen lisäksi oon tottakai myös viihdyttänyt itseäni nyt tekemällä omia google-runoja kirjoittamalla yhden tai kaksi hakusanaa googleen, ja nauramalla ehdotuksille. Aika päättömiä juttuja tuo hakukone kyllä ehdottaakin. :D Hulvatonta ja yksinkertaista huumoria! Sopii hyvin piristämään päivääni tämän ankaran flunssan keskellä.

Hulvatonta tiistaita!

6 kommenttia:

 1. Noi on kyllä hauskoja. Joskus vuos sitten löysin tuon saman sivun, ja heti piti ite kokeilla, mitä Google runoilee. Lopputulos oli tämä (25.10.2012):

  Sinäkö
  sinäkö se oot
  sinäkö ihmeidentekijä
  sinäkö se olet
  sinäkö se oot niin monen vuoden jälkeen

  Paranemisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, loistava runo! :D Ja kiitos, olo onkin jo paljon parempi mitä eilen!

   Poista
 2. Ai sielläkin flunssaillaan. Meillä oli ensin mieheke kipeänä viikonloppuna ja eilen sairastuin sitten minä... Mulla ei yleensä nouse kuume, mutta illalla oli lämpöä melkein 39. :/ Paranemisia ja vertaistukea sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olo on ollut aika kamala jo perjantaista asti. :/ Sunnuntaina ja maanantaina olikin sitten kuumetta ja yöt meni pyöriessä. Töissä oon kyllä sinnitellyt koko viikon, ja onneksi olo onkin jo helpottamaan päin. :) Paranemista sinnekin!

   Poista