Sivut

16. maaliskuuta 2015

Mackenzie


Tammikuussa ostamani Korsin laukku alkaa juurtua mun olkapäälleni, ja hoksasin että laukusta ottamani kuvat on vieläkin julkaisematta. Tätä laukkua haaveilin kauan, ja se on osoittautunut jo nyt käytössä kaikkien eurojen arvoiseksi. Tämä laukku tulee taatusti keikkumaan mun olallani kunnes se kuluu puhki.


 



Tämän laukun ostaminen ei todellakaan ollut mikään hetken mielijohde, ja siitä kirjoittelinkin jo tammikuussa täällä. Tutkin ja pohdin pitkään vaihtoehtoja, kunnes päädyin juuri tähän laukkuun. En halunnut niitä kaikista suosituimpia malleja, ja kriteereitäni laukulle olivat muun muassa sopiva koko, pehmeä nahka, olkahihna ja riittävä määrä taskuja. Sekä tottakai silmiäni hivelevä ulkonäkö. Halusin laukun myös olevan tyyliltään ajaton, mutta siinä piti kuitenkin olla "sitä jotain" pientä extraa. Tässä laukussa kolahti kaikki.

Kyseessä on siis Michael Michael Korsin Mackenzie LG Tote, joka on juuri sopivan kokoinen arkikäyttöön. Se on aikamoinen tilaihme, olematta kuitenkaan jättikokoinen. Olkahihna on mulla arkilaukussa ihan ehdoton, kun pyöräilen paljon. Ja kassialma tarvitsee paljon taskuja, jotta laukusta löytää kaiken tarvitsemansa helposti. ;) Ja taskuja tässä siis todella riittää! On monenlaista vetskaritaskua ja erilaisia lokeroita, kaikelle pikkutavaralle löytyy siis helposti oma paikkansa.





Se on ihana. 

8 kommenttia:

  1. Onpa todella hyvännäköinen laukku! Ja sitä saa ruskeanakin, täydellistä! Mistä hankit oman laukkusi? Oletko ollut tyytyväinen laukun nahkaan ja kestävyyteen? Voi ei, ei mulla kyllä olisi varaa mutta aina saa onneksi haaveilla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä arvoin pitkään ruskean ja mustan välillä! Se ruskeakin on aivan ihana. :) Mä tilasin omani Zalandolta, kun pitkän kyttäyksen jälkeen se napsahti siellä -45 % alennukseen. Normaalihinnalla en olisi itsekään raaskinut ostaa, mutta tuolla alella tää oli hankittava. :) Parin kuukauden päivittäisen käytön jälkeen mulla ei ole minkäänlaista moitittavaa, laukku on ihan kuin uusi, ei siis jäljen jälkeä näkyvissä. :) Enkä ole vielä edes suojannut tai käsitellyt laukkua millään aineilla. Tuo nahka on ihanan pehmeää mutta silti jämäkkää, sen oloista että pitää varmaan hyvin muotonsa.

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta! :) Tämä laukku kyllä miellyttää silmää tosi paljon, hienoja yksityiskohtia mutta kuitenkin tarpeeksi simppeli. Täytyypä alkaa itsekin kyttäilemään nettikauppojen aleosastoja!

      Poista
    3. Joo kannattaa kyttäillä, jos sattuisit bongaamaan yhtä hyvät alet! :)

      Poista
  2. Voi ONONONON!!! <3

    http://baboonsbubble.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö!!!! :)

      Ja hei, säkin blogimaailmassa, hauska törmätä!

      Poista
  3. Merkki + malli + käytännöllisyys = TÄYDELLINEN<3
    Terveisin laukkufriikki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se on! Ja nämä kuukaudet tätä käytettyäni oon koko ajan vakuuttuneempi tämän laukun täydellisyydestä, tämän ostamisen jälkeen en oo päivääkään käyttänyt mitään muuta laukkua; tässä on vaan kaikki kohdallaan. :)

      Poista