Meillä syötiin tänään tällaista:
Lämmitettiin grilli, ja tehtiin ruuaksi ribsejä (joita kylläkin kypsennettiin ensin kaksi tuntia uunissa, ja vain lopuksi ne pyöräytettiin grillin kautta), sekä salaattia, ja jälkkäriksi paahdettiin vaahtokarkkeja grillissä. Ribsit on kyllä äärettömän hyviä, mutta niiden tekemiseen tarvitaan vähän malttia, sillä ne eivät valmistu ihan nopeasti... ja uunista alkaa leijailla houkuttelevat tuoksut jo paljon ennen niiden valmistumista. :) Mutta maltti on valttia, sillä kunnolla ylikypsäksi kypsennetyt ribsit ovat niin mureita että ne ihan sulavat suussa, joten priimaa saadakseen niiden kypsentämisessä ei kyllä kannata hätäillä.
No nyt on kyllä ihan tosi hyvän näköstä ruokaa! Nam :)
VastaaPoistaVoi kiitos Marianne! Maistuis kyllä mullekin jo taas sama setti... :D
Poista