Sivut

31. elokuuta 2016

7/16


Hups, aloin kerrankin tekemään kuukausikoostetta ajoissa, siis elokuun koostetta - ja mitä huomasinkaan; oon unohtanut julkaista luonnoksiin keskeneräisenä unohtuneen heinäkuun koosteen. :D Ei nyt mee ihan putkeen, ja heinäkuusta tuntuu olevan jo pieni ikuisuus, mutta julkaistaan tämä nyt ennen elokuun koostetta kuitenkin ettei jää kuukausia väliin.

Nämä kollaasit saa muuten klikkaamalla isommaksi, jos haluaa jotain nähdäkin.. :)

Heinäkuussa sain useamman kauempana asuvan rakkaan ystävän vierailulle, kun tulivat vauvaa katsomaan. Käytiin myös vauvan kanssa mummulavierailuilla, ja oltiinpa mökilläkin yksi yö. Juhlittiin yhdet ihanat häät, kun pojan toiset kummit sanoivat tahdon. Häissä tanssittiin, syötiin ja nähtiin sukulaisia - oli niin ihanat häät kyllä! Hääreissulla yökyläiltiin Juliuksen toisilla kummeilla, ja käytiin katsastamassa myös Seinäjoen asuntomessut. Heinäkuun alussa oltiin myös Juliuksen kanssa blogitapahtumassa tutustumassa Italialaisiin makuihin Arinan ravintoloissa. Heinäkuun loppupuolella saatiin lisää kyläilijöitä, kun Oulussa oli Kalevan Kisa- viikonloppu, ja vietettiinpä mekin helteinen viikonloppu urheilukentän laidalla kisoissa kannustaen. Heinäkuu huipentui neljävuotishääpäiväämme, ja siihen että poika saavutti neljän kuukauden iän. Heinäkuun alussa juuri kolme kuukautta täytettyään Julius oppi myös kääntymään mahalleen, joten koko kuukausi meni kääntymisharjoituksissa - kylläkin vain äidin ja isän läsnäollessa, sillä mummuille ja papoille ei kääntymistä vielä suostuttu näyttämään houkutteluista huolimatta. :D

Heinäkuu hurahti ohi kyllä nopsaa, oli monenlaista tekemistä ja menoa. Heinäkuussa tuli leivottua niin juustokakkua kuin raparperitoscapiirakkaakin, ja tehtyä sekä muurinpohjalettuja että tavallisia lettuja. Neulomaankin kerkesin kolmet sukat, joista kahdet päätyivät heinäkuun hääparin häälahjapakettiin. Ommella en tainnut muuta kuin nuo PaaPiin tee-se-itse- paketin pienet kissapehmot, joista tein helistimiä lisäämällä sisälle kulkuset, ja askartelukin rajoittui hääkorttiin.

Sellainen heinäkuu, tuntuu jo tosi kaukaiselta! Kesä oli kuitenkin ihana. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti