Sivut

2. tammikuuta 2017

Prezel-suklaapiirakka





Leivoin uudenvuodenaaton iltana vielä vuoden viimeisen leipomuksen (joka edellisessä postauksessa vilahtikin), ihanan suklaisen prezel-suklaapiirakan Emman Makea Joulu -kirjan* ohjeella. Ja tästä tuli niiiiin hyvää! Nopea tehdä, mutta aika hauskan näköinen ja tosi herkullinen, sellainen mutakakkumainen pehmeä koostumus. :) Vaniljajätski olis kruunannut makuelämyksen, mut sitä nyt ei valitettavasti ollut pakasteessa.

Tuota kakkua pitäis olla meillä vielä palanen jäljellä jääkaapissa ellei mies aamulla sitä ennen töihinlähtöään herkutellut, joten taidanpa keittää itselleni iltapäiväkahvit ja tuhota sen loppuun. :)


*Kirjan arvostelukappale saatu kustantajalta

2 kommenttia:

  1. Onko noi keksit vähän suolaisia ? Jos ovat antavat varmasti kivan makuyhdistelmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on suolaisia keksejä, siksi sopiikin hyvin. :) Mä tykkään suolaisen ja makean yhdistelmistä, tässä ne yhdistyi just sopivasti. :)

      Poista