Sivut

11. joulukuuta 2018

Proud Mama


Yhteistyössä By Laura Darth

Haaveilin jo esikoisen synnyttyä jonkinlaisesta "äitikorusta", mutta mitään niin kivaa ei tullut vastaan että olisin tullut sellaista hankkineeksi. Viime keväänä Samuelia odottaessani törmäsin sitten somessa By Laura Darthin upeisiin Proud Mama - koruihin, ja ne olivat juuri sellaisia äitikoruja millaisesta olin haaveillutkin. Pari kuukautta sitten sain Laura Darthilta omakseni upean korun molempien poikieni kuukausikivillä, ja olen siihen aivan rakastunut.Proud Mama korusarja on Laura Darthin mukaan kunnianosoitus äideille, jotka ovat lastensa tukipilareita. Lauran sanoin äitiydellä ei ole rajoitteita, vaan kaikki äidit ovat lapsilleen yhtä arvokkaita ja rakkaita; olivat he sitten kotiäitejä, uranaisia, sijaisäitejä, mummoja tai mitä vain.

Ajatus korussa on tosi kaunis, ja minusta tuntuu ihanalta kantaa kaulassani mukanani rakkaimpiani korun muodossa. Omassa korussani on sininen aquamariini, joka on maaliskuun kuukausikivi - se kuvastaa maaliskuun viimeisenä päivänä syntynyttä esikoistani Juliusta. Vaaleanvihreä peridootti puolestaan on elokuun kuukausikivi, ja se kuvastaa korussani kuopustani Samuelia joka syntyi elokuun ensimmäisenä. Tämä koru on paitsi todella kaunis ja ajaton, myös niin upea tarinaltaan että sitä kantaa ilolla kaulassaan.

Äitiys on minulle todella tärkeää ja arvokasta. Olen siinä mielessä tosi äidillinen, että äitiys on ollut minulle suurin unelmani jo pikkutytöstä asti. En aina tiennyt mihin ammattiin haluaisin tähdätä, mutta olen aina tiennyt haluavani useamman lapsen jos se suinkin on mahdollista. Minulle on siis ollut selvää haluta äidiksi, mutta toki äidiksi tuleminen ei ikinä ole itsestäänselvyys -  siksi olenkin todella onnellinen että haaveeni on toteutunut ja saan kutsua itseäni kahden ihanan pienen pojan äidiksi. Toivon, että jokainen äidiksi haluava saisi elämässään äitiyden kokea jollain tavalla. Äitiys ei todellakaan ole helppoa, vaan se on paljon moniulotteisempaa ja haastavampaa kuin ennen äitiyttä olisin ikinä osannut kuvitella - olin kyllä kuullut että äideillä on lapsistaan ikuinen huoli, mutta se konkretisoitui vasta kun sain oman lapseni ensimmäistä kertaa syliini. Haluan tehdä elämässäni paljon muutakin kuin olla äiti, mutta koen että äitiys on lopun elämääni minun tärkein roolini ja tehtäväni, joka menee kaiken muun edelle.

Minä halusin koruuni molemmat lapsihelat pyöreinä, mutta helojen muotoa on mahdollista personoida ottamalla yhteyttä Lauraan. Proud Mama korua on saatavilla niin rannekoruna kuin kaulakorunakin, kahdella eri ketjun pituudella. Oma ketjuni on pidempää mallia, ja pituus on kyllä ihan täydellinen. Tykkään pitää arjessa pidempiä koruja, ja juhlakoruina sitten taas usein lyhyempiä koruja. Siksi päädyin pidempään ketjuun, koska tätä korua haluan käyttää ihan arjessa.

Tässä myös joululahjavinkki niin äideille, mummoille kuin vaikkapa kummilapsillekin. Pienet riipukset kuukausikiven mukaan sopisivat nimittäin mitä parhaimmin lahjaksi myös kummilapselle hänen omalla kuukausikivellään. Laura kertoi, että kunhan tilaa perjantaihin 14.12 mennessä, niin tilaus ehtii joulupakettiin. :)

Hienona pienenä yksityiskohtana jokaisesta myydystä Proud Mama korusta lahjoitetaan pieni osa Suomen lastensairaaloiden hyväksi.

Lauran sanoin: "Be Proud Mama no matter what!"

4 kommenttia:

 1. Todella kaunis koru. Mä haaveilin kolmen pojan korusta, mutta se aika meni jo, ovat aikuisia miehiä. Nyt voisin haaveilla lastenlastenkorusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lastenlastenkoru mummoille olis kyllä ihana :) Ja jos lapsenlapsia siunaantuu paljon niin osa heloistahan voi olla kaulakorussa ja osa rannekorussa? :) ❤️

   Poista
 2. Aivan ihana postaus ja lahjaidea <3
  Ompa kaunis koru.

  VastaaPoista