Sivut

24. lokakuuta 2019

Neulekekkereillä


Kirja saatu arvostelukappaleena kustantajalta Tätä kirjaa odotin ilmestyväksi kovasti, sillä Veera Jussilan Mehukekkerit- blogia on tullut seurattua vuosia. Tiesin, että tämän kirjan täytyy olla hyvä - ja se kyllä lunasti odotukset! Neulekekkerit - Saumattomat lasten neuleet sisältää nimensä mukaisesti ohjeita lasten neuleisiin (paitoihin, housuihin, mekkoihin, sukkiin, lapasiin, pipoihin ja muihin asusteisiin) jotka neulotaan saumattomasti pyörö- tai sukkapuikoilla.

Lyhyesti kuvailtuna tämä kirja on kaunis, selkeä ja ajaton!

Kirjassa on paljon hyviä perusohjeita, joten tämän kirjan avulla aloittelijakin saa varmasti neulomiskipinän syttymään. Tekniikoita opastetaan selkeillä kuvasarjoilla, ja kirjassa on myös omat kappaleensa niin ekologisesta neulomisesta kuin neuleiden huoltamisesta ja paikkaamisestakin.

Kokenutkin neuloja löytää kirjasta uusia ideoita, ja perusohjeiden avulla kokeneemman neulojan on helppo myös tehdä omia sovelluksiaan.

Veera on myös kuvannut kirjan itse, ja tykkään todella paljon kirjan kuvien tunnelmasta. Neuleet on kuvattu kauniisti, ja pidän myös siitä että mukana on paljon tunnelmakuvia ihan muistakin aiheista. Ne luovat kaunista tunnelmaa ja tarinaa neuleiden ympärille.

Mun lemppariohjeita kirjassa on kauniit pipot, ihanat neuletakit ja hauskat eripari-lapaset.
Luonnollinen jatkumo tälle kirjalle olisi aikuisten neulekirja samaan tyyliin, uskon että sille olisi tilausta. Tässä kirjassa nimittäin oli tosi monia ohjeita, joita voisin neuloa ihan itsellenikin! Toivottavasti saadaan siis jatkoa Neulekekkereille. :)

Joko te ootte tutustuneet Neulekekkereihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti