8. tammikuuta 2017

No ne adventtisukat


Ainiin, mähän en oo julkaissut ollenkaan kuvia omista valmiista Adventtisukistani! Hupsis, tässäpä nämä siis vihdoinkin, onhan nää ollut valmiina ja jalassakin jo pitkään. :) Jotenkin unohtui kaikessa joulutohinassa, että valmiista sukistakin vois julkaista kuvaa.
Adventtisukat
Malli: Oma, Adventtisukat jotka neulottiin joulukuussa 2016 neljässä pätkässä; yksi pätkä ohjetta jokaisena adventtina (Ohje löytyy tunnisteen Adventtisukat- alta)
Lanka: Novita 7 veljestä, pohjavärinä tumma harmaa, kuvioväreinä kirkas valkoinen sekä punainen
Puikot: Numero 3,5Nämä sukat jäivät itselleni, muistoksi ekasta järjestämästäni yhteineulontaprojektista joka ylitti odotukseni osallistujamäärältään. :) Oli niin kivaa! Järjestän kyllä yhteisneulontaa jatkossakin, kunhan on aikaa suunnitella.

Nyt mulla on puikoilla samat sukat keväisemmissä väreissä, joku on varmaan instagramista jo bongannutkin kuvan. :) Ihan eri näköiset sukat tulee eri väreillä!

12 kommenttia:

 1. Olisi niin kiva neuloa yhteisneulonnalla lapaset! Sellaista yhteisneulontaa en ole vielä löytänyt. Näissä sukissa on niin kaunis kuvio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lapaset onkin mulla suunnitteilla yhteisneulontaprojektiksi! Sitä ideaa väläyttelin silloin jo marraskuussakin, mut ekaksi projektiksi valikoitui nyt kuitenkin sukat. :) Ja kiitoksia! <3

   Poista
 2. Kauniit sukat, kiva väriyhdistelmä, mä oon laiska tekemään kuviosukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Mä taas oon nyt ihan hurahtanut kirjoneuleisiin :)

   Poista
 3. Kauniin perinteiset kirjoneulesukat :) Hyvää alkanutta neulevuotta!

  VastaaPoista
 4. Onpas ihanat villasukat! :)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
 5. Nämä on kyllä mainiot sukat! Kirjoneulekuvio on riittävän näyttävä, mutta ei liian monimutkainen tehdä. Teen varmasti itse vielä muissakin väreissä näitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Se oli tarkoituksenikin, ettei kuvio olisi liian monimutkainen eikä tulisi pitkiä lankajuoksuja - jotta onnistuu kirjoneuletta harjoitteleviltakin. :) Ihana kuulla että ohje pääsee puikoille myöhemminkin! Mullakin valmistui just nämä sukat valkoisella pohjalla. :)

   Poista
 6. Todella kauniit! Varmasti kokeilen, kunhan pääsen yli kirjoneule-pelostani! :D

  Terkuin, comebäkin tehnyt Needles and Roses-blogin Anni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, nyt vaan selättämään kirjoneule-pelko! :D

   Hei ja huippua et oon tehnyt comebäckin, tervetuloa takaisin Anni! Täytyypä tulla heti kurkkiin sun blogiin :)

   Poista