Sivut

15. elokuuta 2014

Matkakuumetta pukkaa... Mutta koska uutta matkaa ei ole tiedossa, fiilistelen vähän viime kesän Budapestin matkaa, jonka kuvien julkaisu mulla jäi viime syksynä kesken. Julkaisin silloin näköjään vain ekan osan, ja nyt kuvia läpi käydessä ja ankaran matkakuumeen kourissa kärvistellessä ajattelin tehdä uuden nojatuolimatkan Budapestiin. Kuvat siis aika tarkalleen vuoden takaa, elokuun alkupuolelta.

Hakekaa käsiinne kupponen kahvia, ja lähtekää mukaan nojatuolimatkalle Tonavan varrelle! Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten jätetään sanalliset matkakertomukset tällä kertaa väliin. Jos kiinnostaa matkan detaljit, niin jotain matkastamme kerroin jo silloin matkakuvien ekassa osassa täällä.
Budapest oli ihana. Toivottavasti pieni pala tunnelmaa välittyi kuvienkin mukana myös teille. :) Kolme yötä reissussa riitti ihan hyvin, mutta toki nähtävää olisi riittänyt useammaksikin päiväksi. Ah, voi kunpa pääsisin taas pian reissuun!

Onko lukijoissa ketään Budapestissa käynyttä? Entä onko reissuja varattuna? :)


4 kommenttia:

 1. Kolmasti olen käynyt. Hieno kaupunki, kaikkea löytyy. Kiitos kuvamatkasta:)
  Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että kuvat kiinnosti! Budapest on kyllä upea, ja tekemistä ja näkemistä olis riittänyt laidasta laitaan. :) Lähtisin uudestaankin!

   Poista
 2. Oi että miten ihania kuvia! Kiitos tästä matkasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sade :) Kiva kun tulit nojatuolimatkalle mukaan!

   Poista