23. lokakuuta 2009

Pikatekeleitä

Nizzan reissu meni hyvin, säät suosi ja nähtävää riitti. :)

Yövyttiin menomatkalla poikaystävän kummeilla Vantaalla. Sinne surautin viemisiksi kaksi pannulappua. Ompelujälki ei ole priimaa mutta kyllä ne asiansa ajaa. :DItselle tein vähän isomman kangaskassin sillä ajatuksella, että matkalla se käy rantakassina ja myöhemmin mm. kauppakassina. Parempaa kuvaa sitä ei valitettavasti ole, mutta kokoa on sen verran että se mahduttaa sisäänsä kaksi pyyhettä ja vielä muutakin. :)

Tein reissulle mukaan myös passipussit, mutta niitä en kehtaa esitellä. :D Ihan tavalliset mustat kaulapussukat tarranauhakiinnityksellä.

Mentiin matkalla poikaystävän kanssa kihloihin, joten lähitulevaisuudessa täällä nähdään ehkä enemmänkin leipomuksia kun niitä pitää nyt kihlajaisvieraille loihtia. :) Alkuviikolla kokeilin Hellapoliisin valkosuklaa-daimkakkua, josta tulikin todella hyvää. :)

Tätä täytyy kyllä tehdä toistekin! :)

5 kommenttia:

 1. toi valkosuklaa-daimkakku näyttää kyllä paljo paremmalta mitä mun tekemä :')

  VastaaPoista
 2. Höpö höpö! :) Mutta kiitos kuitenki!

  VastaaPoista
 3. Tuollaisia isoja kangaskasseja tarvitsee kyllä yllättävän paljon ja just reissuilla. Mun matkoilla parhaiksi on osoittautuneet sellaiset, joiden kantohihna menee olan yli, kassi itsessään ei paina paljon, siellä on edes yksi vetoketjutasku, johon saa avaimet ja muut pikkutavarat, ja joihin mahtuu paljon tavaraa mutta jotka saa tarvittaessa käärittyä pieneksi. Ja sitten tietty tollainen nätti kangas on ehdoton. :)

  Valkosuklaa-daimkakku on kyllä tosi hyvää. Pitäisköhän tehdä sellainen viikonlopun kunniaksi, nam.

  VastaaPoista
 4. Niin ja tärkein jäi tietysti sanomatta: ONNEA!!! :)

  VastaaPoista
 5. Vilma: Kiitos! :) Kangaskassit on kyllä näppäriä juurikin siksi että menevät niin pieneen tilaan, mutta tarvittaessa mahduttavat sisäänsä kyllä paljon tavaraa. :)

  VastaaPoista