24. marraskuuta 2009

Täydennystä

Ihan kuin kankaita ja lankoja ei jo tässä taloudessa olisi tarpeeksi, siispä kävin tänään ostamassa vielä hieman lisää! :D

Eurokankaassa oli tarjouksessa kaikki palakankaat,ja mukaan lähti taas kerran kahta erilaista trikoota. Nuo trikoopalakorit Eurokankaassa on niin ihania että jos sinne menen edes hiplaamaan, niin ihme on jos ei mitään tartu mukaan. Ja tänään siis tarttui oikein kaksin kappalein! Mutta hei, ne oli -20% eli melkein ilmaisia eikö vain?? :D Sydän sykkyrällä jätin yhden ihanuuden kaupaankin, koska ihan kaikkea ei voi sentään kantaa kotiin asti.


Saalis: Punaista trikoota iso pala (ehkä n. 170x180 cm?), vihreäpallokuviollista trikoota (150x180 cm?) ja lisäks Gjestalin ihanaa ruosteenoranssia Naganoa neljä kerää.
Ja mitäkö näistä sitten tulee?
Nagano päätyy todennäköisesti jonkinlaiseen boleroon kunhan löytyy kiva ohje. Tosin yhtä todennäköisesti niistä voi myös tulla huivi tai sukkia, tai vaikka neuletakki jos käy ostamassa vielä lisäkeriä. :D
Ainakin osa punaisesta trikoosta tulee päätymään huiviksi. Yhden huivin mustasta trikoosta näpertelin eilen, kuvia tulossa sitten kun valoa on saatavilla (Yritin kuvata tänään mutta kuvien laatu oli sen verran heikkoa että voisi odotella jos joskus ehtisi kuvata päivänvalolla..). Vihreästäkin kankaasta osa himottaisi käyttää huiviin, koska minulla olisi parikin ideaa trikoohuiveja varten, mutta kuinka monta trikoohuivia nainen tarvitsee, varsinkin kun kohta saa oikeasti siirtyä kokonaan villaisiin huiveihin? Jääpä nähtäväksi mitä siitä syntyy. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti