27. huhtikuuta 2010

Vihreää vihreää!

Toissapäivänä iski pitkästä aikaa hirvittävä virkkaushimo. Eihän siinä auttanut kuin kaivella lankavarastoista tennesseen jämälankoja ja alkaa virkata. :D

Tv:tä katsoessa syntyi siis lasin alusia. :D Pyörylät virkkasin mutu-tuntumalla, eikä kaikista tullut ihan mallikkaita, mutta eiköhän ne asiansa aja ettei teemukeista jää pöydän kansiin ikäviä pyörylöitä.

 Malli: Omasta päästä virkattu, (jollain ohjeella olis ehkä saanut säännöllisemmin pyöreämpiä..? :D)
Lanka: Tennessee vihreä ja valkoinen (jämälankoja)
Virkkuukoukku: nro 3,0

Näitä tuli siis viisi, tai kuudettakin yritin mutta vihreä lanka loppui kesken juuri viimeiselle kierrokselle. :D Harmi vaan, se viimeinen olis ollu se kaikkein pyörein ja onnistunein. :D

Uusi avaimenperä on myös kiva. <3 Ja alla vilkkuu ruokapöydän uusi kevätliina. Tuollainen omenanvihreä oon niin kaunis sävy. :) Ja keväinen!



Tämän hetkinen sää täällä ei kyllä ole kovin keväinen, räntää sataa melkein vaakatasossa. :( Mutta eilen oli sentään ihana ilma, ja parvekkeella oli niin lämmintä että hain jo tuoleihin pehmusteet ja istuin siellä varmaan tunnin nauttimassa ilmasta ja virkkaamassa.. :)

Niin, virkkaamassa mitä? No lasin alusia. :D Tällä kertaa Novitan sinisestä puro batikista. Ihan kivan näköisiä siitäkin tulee.


Enempää me ei sitten kuulemma lasin alusia tarvitakkaan. :D Noita pyörylöitä oli vaan niin kiva virkkailla, ja tuosta puro batikista tulee aika kivoja pyörylöitä kun kaikki on hieman erilaisia. Tuliskohan noista minkälainen torkkupeitto?? Jotain isompaa ois kiva noista tehdä, mutta mietin et oisko se peitto hassun näköinen kun pyörylöiden väliin jäis väkisinki isohkot kolot.. :/ Ideoita??

Nyt tekis mieli mennä näiden kanssa sohvan nurkkaan..


Mutta taitaapa käydäki niin et Trendi menee odottelemaan iltaa ja karkkikippo haetaan pitämään seuraa tenttimateriaalille. Huomenna ois pelätty Operations Managementin tentti, joka on siis englanniksi.. :O Paljon vaikeita termejä, joista huomisessa tentissä tuskin muistan enää puoliakaan.. Pelkään myös sitä, jos en ymmärrä pian edes kysymystä. :D Toki olen englantia opiskellut ja peruskielitaito on ihan kohtuullinen, mutta tuo ammattisanasto ei oo kovin tuttua joten vähän hirvittää.. Mutta pidetään peukut ja varpaat pystyssä ja toivotaan parasta!

10 kommenttia:

  1. Hauskan näköisiä, taitaa itsekkin täytyä virkkailla muutamat lasinaluset meille!

    Eikös ympyrän perus virkkaus mene tyyliin ensimmäisellä kerroksella 2 joka silmukkaan, toisella joka toiseen, kolmannella joka kolmanteen jne. ja sitten se oma mutu siihen mukaan :D
    (mutta ihan tasaisilta nuo sinun näyttävät ainakin kuvissa :)

    VastaaPoista
  2. Hyviltähän noi näyttää ! Ihanaa väriterapiaa.

    VastaaPoista
  3. Epa: Kiitti! Ja joo kutakuinki noin virkkailinki, en vaan ihan muistanu tarkkaan tuota ohjetta enkä jaksanu kaivella sitä mistään. :D Mutta kyllä niistä tarpeeksi pyöreitä tuli. :D

    annnn: Kiitos! Joo sitä nimenomaan. :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos vierailusta blogissani, täytyi tietysti heti käydä katsomassa, millaisia juttuja teet. Näytät olevan käsistäsi eri kätevä. Siitä vain kokeilemaan jotain tilkkujuttua. Tuunatusta t-paidasta on aika lyhyt askel tilkkutyöhön!

    VastaaPoista
  5. Tilkunviilaaja: Kiitos vastavierailusta! :) Joo tilkkujutut kyllä houkuttaa sen verran että varmasti kokeilen! :)

    VastaaPoista
  6. Hulppeat värit pyörylöissä. :) Ihania kuvia. Blogissani on yksi pikkujuttu sulle. :))

    VastaaPoista
  7. Iihania pyörylöitä ja avaimenperä! Mä en oo saanut salmiakkia ihan liian pitkään aikaan, huoh...

    VastaaPoista
  8. Elios: Voi kiitos! :)

    Pihla: Kiitos kovasti!

    VastaaPoista
  9. Onpas hyvä idea! Ja tosi nättejähän nuo ovat ihan ilman ohjetta toteutettunakin! Näitä täytyy itsekin virkata sitten joskus kun on taas aikaa käsitöille... :)

    VastaaPoista
  10. Maikki: Kiitoksia! Joo noita oli mukava virkkailla tv:n ääressä, ja parvekkeella auringossa. :) Ja tosi nopeita tehdä!

    VastaaPoista