15. syyskuuta 2010

Valmista!

Vaikka tämä syksy onkin kauheaa haipakkaa koulun ja töiden kanssa niin neulomisesta en luovu koska se on mun tapani rentoutua. Kiirettä pitää ja päivät on kyllä täysiä muutenkin, mutta on ihana istua edes hetkeksi aina välillä ja neuloa muutama (tai jos innostuu niin vaikka muutama kymmen.. ;P ) kerros jotain työtä eteenpäin. Vaikka koulujutut tuntuis junnaavan niin neuloessa ainakin näkee konkreettista etenemistä!

Edellisessä postauksessa vilauttamani Pavonis-huivi on nyt siis valmis ja pingotettu, vielä täytyis vaan napsia siitä kunnon kuvat. Tässä kuitenkin pieni maistiainen. :)


Huivi on sadehämärässä parvekkeella kuvattu, ja väri on oikeasti jotain tämän ja edellisen postauksen kuvien välistä. :D Sävy on ihan siniharmaa eikä näin kirkas mitä tämä kuva antaa ymmärtää.

Malli on kaunis ja huivista tuli ihanan kevyt, mutta uskoakseni silti lämmin koska lanka on 100 % merinovillaa. Tämä on tehty lahjaksi rakkaalle mummulleni joka täyttää 75. :) Toivottavasti tämä lämmittää mummun hartioita syksyn iltoina!

Nyt on puikoilla myös iloiset sukat itselle kahdesta erivärisestä Ticoticosta.. Nää piti alottaa siksi että olis sopiva neule muun muassa luentojen ratoksi.. :DItseasiassa tein jo yhden sukan, mutta luulen että puran sen koska en tykännyt siitä miten raitavärit siihen sattui asettumaan. Siitä myös tuli hippasen pieni omaan jalkaan kun luennolla en kauheasti viitsinyt sovitella.. :D Tästä toisesta näyttäis tulevan kivempi, joten purkuun menee varmaan se ensimmäinen reppana. Mutta harjoitus kai tekee mestarin?

16 kommenttia:

 1. Kaunis kuvio huivissa
  mä oon muuten kanssa tehnyt raitasukat (pitkävartiset, lähes aina käytössä! :) )kahdesta ticosta. ja juuri noista samoista sävyistä :)

  VastaaPoista
 2. Ai että kun on herkulliset sukat tulossa :) Ja kaunis tuo huivi!

  VastaaPoista
 3. sade: Kiitos! Täytyypä käydä kurkkaan millaiset sun sukista tuli. :) Värit on kyllä noissa niin herkulliset, piristää kurjallakin syyssäällä takuulla!

  Elmeri: Kiitos kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Purkaminen on inhottavaa, minäki jouduin tekemään kahdesti palmikkoiponi kavennuksen mutta toisella kerralla tuli nätimpi :)

  VastaaPoista
 5. Huivi on tosi kiva :) Muakin huvittais tehdä jonkinlainen, pitäisi vaan löytää sopivan helppo huivi-aloittelijan näpeille sopivaksi... :D

  VastaaPoista
 6. Laura H: Hei haluan nähdä sun palmikkopipon! :) Joo purkaminen ei oo kyllä lempihommaa.. :D

  annnn: Kiitos! Mäkin oon vielä ihan aloittelija näiden huivien kans joten rohkeesti vaan yrittämään. :)

  VastaaPoista
 7. Toi huivi on tosi nättiliini!

  Ja ne sukat on myös, elä ny ihmeessä niitä ala purkamaan! Näin livenä sen ekan ja uskokaa poikkee, et makia oli!
  :)

  VastaaPoista
 8. Pophamster: Kiitti! Kyllä mää varmaan puran. :D Ni ei tarvi aina harmitella ku tuli huono. :P

  Elios: Kiitoksia! :)

  VastaaPoista
 9. Kylläpäs nyt naurattaa! Ostin vähän aikaa sitten kaksi ticoticoa ja ajattelin, että teenpäs omaperäiset sukat. Nyt tiedän ainakin neljät tällä samalla väriyhdistelmällä tehdyt raitasukat omani mukaan lukien! Ilmeisesti muutkin olette ihastuneet pirteisiin väriyhdistelmiin... :D

  VastaaPoista
 10. Maikki: :DD Joo nää pimenevät illat saa näköjään kaikki kaipaamaan vähän väriä! :D

  VastaaPoista
 11. Ihana huivi! Itsellänikin on tehnyt jo kauan mieli tehdä tuon tapaista huivia, en vain tiedä kuka sitä käyttäisi kun en kauhea huivi-ihminen ole. Ehkä täytyy totutella vain huiviin!

  Blogissani on tunnustus sinulle, toivottavasti kurkkaisit siis sinne! =)

  VastaaPoista
 12. Melinda: Oi, kiitos kovasti tunnustuksesta! Kylläpäs piristi! :)

  Voihan tällaista huiviä käyttää vaikka lämmikkeenä harteilla illalla lukiessa tai tv:tä katsoessa, jos ei kaulassa tykkää pitää. :)

  VastaaPoista
 13. Onpa kaunis huivi: kaunis malli ja tasainen huolellinen toteutus. Sukista on tulossa aivan tosi herkut! Jospa minäkin hakisin kaupasta vähän ticoticoa. ;) Niin kovasti ispiroiduin.

  VastaaPoista
 14. enkulin käsityöt: Kiitoksia! :)

  Anniina: Kiitti! Tykkään kyllä noiden värien yhdistelmästä itsekin, vaikka aikamoinen väripläjäys noista sukista tuleekin! :)

  VastaaPoista