26. joulukuuta 2010

Converse -villasukat

Joulu oli ihana ja rauhallinen, mutta meni nopeasti. :) Taas oli kuusen alla paketteja iso läjä jokaiselle, vaikka ennen joulua puhuttiinkin että tänä vuonna ei hankita kovin suuria lahjoja.. :D Paketeista löytyi kuitenkin  ihania ja tarpeellisia juttuja, olin näköjään ollut tosi kiltti!

Nyt ollaan taas omassa kodissa, purkamassa lahjakasseja ja kamerasta kuvia koneelle. Itse lahjoin kaikkia (paitsi poikaystävää jonka kanssa asun, eli kovin salaa ei pystyisi lahjoja tekemään) myös jollain itse tekemälläni, joten lähiaikoina blogi tulee täyttymään jouluisista väkerryksistäni joita ei aiemmin tohtinut esitellä. :)

Ensimmäisenä esittelyvuorossa pikkusiskolleni tekemäni converse -villasukat. :)


Malli: Omasta päästä 
Lanka: 7 veljestä
Tarvikkeet: Puikot nro 3,5 tai 4, en muista enää. :D Lisäksi kengännauhat ja tulostettu ja kankaalle painettu converse-merkki, joka on ommeltu kiinni. :)

Näistä tuli kyllä hauskat, täytyy tehdä itsellekin kun ehtii! :)

16 kommenttia:

 1. Loistava idea! Nuo merkit kruunaavat koko komeuden. :)

  VastaaPoista
 2. Ihan loistava idea! Ja mahtava tulos :)Osaisipa itsekin neuloa...

  VastaaPoista
 3. Ompas upeat!

  Mulla oli vähän sama juttu, että poikaystävää ei voi kovin salassa lahjoa itsetekemillä jutuilla, kun saman katon alla asutaan.

  VastaaPoista
 4. Teetkö mulle sukat? :) aivan mahtavat

  VastaaPoista
 5. Eksyin tälle sivulle googlattuani converse-villasukkia ja noi on kyllä upeet! Tekeminen onnistuu itseltä varmasti, mutta kysyisin, että miten tuon merkin oikein teit? Tarvitaanko jotain erityistä tekemiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämän postauksen sukkiin tein merkit tulostamalla converse-logot kuvasiirtoarkille, josta kuvat sitten vain silitettiin kankaalle. Sitten leikkasin kuviot irti ja ompelin käsin merkit kiinni sukkiin. :) Myöhemmin Novitalle tekemässäni ohjeessa merkit olivat virkatut, niihin ohje löytyy täältä: http://www.novita.fi/index.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=94953

   Poista
 6. Olisko sulla lahettää ohjetta ja noita valmiita conversen merkkejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) Mulla ei valitettavasti oo tähän sen kummempaa ohjetta, eikä noita valmiita merkkejäkään. Tein merkit siis niin, että etsin ensin googlella tuon logon, siirsin sen wordiin jossa pienensin sopivaan kokoon sekä käänsin peilikuvaksi (jotta tulee oikein päin kuvansiirtoarkilta kankaalle), sitten tulostin merkit kuvansiirtoarkille, leikkasin irti ja silitin valkoiselle puuvillakankaalle. Sen jälkeen vain leikkasin kuviot irti ja ompelin ne käsin kiinni sukkiin. :) Menee siis hetki aikaa, mutta on kuitenkin aika helppoa.

   Poista