19. joulukuuta 2010

Joulukorttitehdas

Nyt uskallan jo joulukorteistakin laittaa kuvaa kun suurin osa on varmasti postin mukana jo perille kulkenut. :)

Joulukortteja syntyi sarjatuotantona aika suuri määrä. Kovin montaa keskenään täysin identtistä ei silti syntynyt, vaikka samoista elementeistä nämä koostuvatkin.

(Kuvia saa klikattua isommiksi, mutta tässä vaiheessa varoituksen sana; kuvien laatu ei ole parasta mahdollista.. ;> )
Aika simppelillä linjalla mentiin siis, mutta eiköhän nämä hyvää joulumieltä vieneet mennessään! :)

4 kommenttia:

 1. Ihania kortteja, eikä yhtään liian simppeleitä :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kortteja, eikä nuo kyllä miun mielestä ole lainkaan yksinkertasia :D Mie teen kans aina kortit samoista elementeistä, mutten juuri koskaan kahta samanlaista...

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita! Tykkään erityisesti ylimmän kuvan värimaailmasta :)

  Mä tykkään tehdä aina ihan samanlaiset kortit kaikille, toki pieniä yksilöllisyyksiä joskus pujahtaa mukaan. Sitten jaottelen kortit vielä kolmeen kasaan: priimat (sellaisille, jotka tekee myös itse korttinsa ja osaavat todella arvostaa), tavikset ja rupuset. Vähän inhottava tuo viimeinen nimitys, mutta joskus ikävä kyllä voi tulla joku pikku virhe. Nämä lähetän sellaisille, joilla on vaikka näkö iän takia heikko eikä ne huomaa virhettä ;) Hyviä kappaleita kaikki aina ovat, mutta kun itse on niin tarkka...


  Oikein ihanaa ja rentouttavaa joulua sinulle!!

  VastaaPoista
 4. Jenni: Kiitos! :)

  Emma: Kiitos. Juu samoista elementeistä tekeminen helpottaa ideointia, ettei tarvitse aina ideoida täysin uudenlaista korttia, mutta silti on kiva tehdä kaikista vähän erilaisia.. :)

  Inka: Kiitoksia! :D No niinhän siinä herkästi käy, että oma silmä on niin kriittinen että löytää sellaisia virheitä joita kukaan muu ei huomaa; varsinkaan kun jokaisellehan menee se yksi kortti eikä koko pino. :)

  VastaaPoista