10. toukokuuta 2011

Tiistai

Tänään on ollut ihana rento päivä. Oon muun muassa tehnyt mukavaa neulomis-projektijuttua kotona, ja käynyt uimahallissa vesijuoksemassa. Vesijuoksu ei ehkä oo kaikkein trendikkäin urheilulaji, mutta se on tehokasta ja mukavaa. Haaveilen jo vähän lisävarusteista kuten jalkavastuksista ja vesijuoksusauvoista, jotka tekisi vesijuoksusta vielä tehokkaampaa.. :D Jos jollain on kokemusta noista vesijuoksun lisävarusteita niin kuulisin mielelläni kokemuksia!

Tänään tuli postista myös juju-kerhon odotettu kuukaudenkirja. Tai olihan se postiin tullut jo eilen, mutta tänään vasta ehdin käydä hakemassa paketin kotiin. Harvemmin otan noita kuukaudenkirjoja, mutta nyt osu kuukaudenkirja kyllä nappiin. :) Kutsuvat kortit on kirja jossa on uusia ideoita korttien tekoon, ja opastusta leimailuun. Vaikuttaa todella hyvältä kirjalta!


Nyt neulepuikot taas käteen ja tv:n ääreen, kun alkaa Muodin huipulle- sarjan finaalinäytös. Tätä on odotettu!

2 kommenttia:

  1. Mie taas yleensä otan Jujusta kaikki neule- ja virkkauskirjat, mut en juuri noita askartelu- tai tuunausjuttuja :)

    VastaaPoista
  2. Emma: Se vähän aikaa sitten kuukaudenkirjana ollut virkkauskirja olisi tehnyt kyllä mieli hankkia, mutta multa jää usein nuo virkkaus- ja neulekirjat ostamatta siksi että lopulta niissä kirjoissa olisi vain jokunen ohje joiden vuoksi kirja tekisi mieli hankkia.. :) Ja köyhänä opiskelijana täytyy valikoida ja ostaa vain ne mistä varmasti on paljon hyötyä. :D

    VastaaPoista