21. kesäkuuta 2011

Valmistujaiset

On ollut taas niin monta rautaa tulessa ettei oo ehtinyt blogia päivittämään. Eilen koitti kuitenkin odotettu päivä, jolloin sain tekstiili- ja vaatetustekniikan insinöörin paperit käteen. :)

Neljän vuoden aherrusta juhlittiin pienellä porukalla, ja oli tosi ihana päivä kyllä. :)Äidin tekemä kaunis hardanger-liina ja edesmenneen rakkaan mummun maalaamat kahvikupit on mun vaalittuja aarteita, jotka nostetaan esille juhlapäivinä ja joita käsitellään erityisen varovaisesti. Ruttuisesta valkoisesta liinasta moitteet voi esittää minun suuntaani, väsyneenä iltahämärässä silitettynä se näytti vielä sileältä, eikä aamuvalossa paljastunutta ryppyisyyttä ehtinyt enää pelastaa...

Nyt on opiskelut (ainakin tältä erää) ohi, ja tulevaisuus syksystä eteenpäin vielä auki. Jännityksellä odotan mihin elämä kuljettaa. :) Toisaalta aika mukavan kutkuttava tunne kun elämä on avoinna eikä tiedä mistä itsensä syksyllä löytää.

6 kommenttia:

 1. Paljon onnea valmistumisesta! Toivottavasti kerkiät nauttia hiukan ansaittua kesälomaa ennen uusia haasteita!

  VastaaPoista
 2. Onnea valmistuneelle, kyllä lahjakas aina työtä löytää! =)
  Itselläni alkaa syksyllä opiskelupaikan metsästys, joten valmistuminen johonkin uuteen ammattiin on todella kaukainen haave...

  VastaaPoista
 3. Onnea valmistuneelle, vaatetustekniikka kuulostaa mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
 4. Onnea valmistuneelle :) . Ja onpa herkullisen näköiset tarjottavat, nam!

  VastaaPoista
 5. Onnea vielä!
  voi että mitä herkkuja tarjolla, slurps!

  VastaaPoista
 6. liinu: Kiitos! No, töitä tässä tehdään koko ajan joten lomailu jää kyllä vähiin.. :D Viikko lomaa odottaa kuitenkin elokuussa!

  Koo: Kiitos :) Tsemppiä opiskelupaikan metsästykseen! Yllättävän nopeasti tuo opiskeluaika hurahti kuitenkin ohi..

  Emma: Kiitos :)

  Heidi: Kiitoksia!

  sade: Kiitos! :)

  VastaaPoista