11. kesäkuuta 2012

Rakkausviiri ja uudet verhot

Yhtenä iltana iski inspiraatio, ja tuloksena syntyi love-viiri keittiön seinälle. Leikkasin turkoosista kankaasta viirit, huolittelin ne reunoistaan siksakilla ja ompelin viirit juuttinaruun. Kirjaimet on leikattu huovasta ja applikoitu siksakilla.

Verhon tein Anttilan alelaarista löytyneestä sivuverhosta. Halusin keittiöön vain kapan, mutta ikkunan leveys on kuitenkin vähän reilut 2 metriä joten kappakankaan ostaminen olisi tullut aika kalliiksi, kun kangasta olisi pitänyt ostaa kuitenkin pituussuunnassa ikkunan leveyden verran. Olin myös vähän kranttu kun halusin vaaleapohjaisen verhon jossa olisi turkoosilla jotain pientä kuviota, joten eihän sellaista kangaskaupoista löytynyt. Anttilan alelaarissa kuitenkin odotti yksi kappale sivuverhoja varsin edullisella hintalapulla, joten leikkasin sen pystysuunnassa kahtia ja huolittelin reunat, ja kappa oli valmis. :)

Huomenna herätyskello soi neljän aikaan, joten taitaa olla aika sulkea tietokone.. :D En vain ikinä saa aikaisin unta jos aamulla on aikainen lähtö johonkin reissuun, mutta onneksi huomenna matka taittuu junalla joten aamutorkut onnistuu vaikka yöuent jääkin lyhyiksi.
Juna vie koulutusmatkalle Helsinkiin, jännää siis tiedossa!

2 kommenttia: