25. syyskuuta 2012

Häät : Vieraiden paikkakortit


Haluttiin tehdä häihimme pöytäjärjestys, jotta toisilleen mahdollisimman tutut vieraat saisivat istua vierekkäin. Ei katsottu millään muotoa tarpeelliseksi yrittää sekoittaa pakkaa ja tutustuttaa ihmisiä toisiinsa, vaan haluttiin tehdä vieraille mahdollisimman mukava olo istuttamalla tutut vierekkäin.

Pöytäjärjestyksen teko ei silti ollut ihan niin helppo nakki kuin miltä se kuulostaa. :D Sitä pyöriteltiin ja pyöriteltiin, etsittiin sitä mahdollisimman toimivaa järjestystä aika pitkään.

Vieraiden paikkakortit pöytiin askartelin aika simppelillä kaavalla.Paikkakortit oli siis yksinkertaisesti sydämenmuotoon fiskarsin leikkurilla leikatut nimilaput, jotka oli teipattu turkoosista helmiäiskartongista taitettuihin paikkakortteihin.

2 kommenttia:

  1. Kaunis teksti näissä korteissa. Miten ne on saatu tehtyä sydämmeen? Vai oletko itse kirjoittanut ne käsin?

    VastaaPoista
  2. Tulostamalla. :) Tulostelin vähän paksummalle paperille paperille, ja leikkasin ne leikkurilla muotoonsa vasta sitten. Olihan siinä kohdistaminen että sai nimen suoraan ja keskelle jokaiseen sydämeen, mutta hyvin sujui. :) Fontti on scriptina, löytyy ilmaisena esimerkiksi dafont.comista.

    VastaaPoista