26. lokakuuta 2012

Pakkausten perään


Käsi ylös kuka ostaa tuotteita kauniiden pakkausten vuoksi? Minä ainakin! Mutta parasta on, kun joku kauniin pakkauksen vuoksi ostettu tuote osoittautuukin ihan loistavaksi tuotteeksikin.


Näin on käynyt mulle ainakin Clipperin kaakaon ja teen suhteen. Ostin joskus aikanaan tuollaisen teepakkauksen kun se oli niin ihana, ja tykkään teestä joten ajattelin että tuleehan se juotuakin. No tulihan se, ja aika monta uuttakin paketillista. Enää en päästäis irti noista Clippereistä, ne on mulle sitä arjen luksusta josta aina jaksan pauhata. :D


Mutta niin se vaan on, että tavallisesta arjestakin tulee aina ihanampaa kun välillä saa nauttia pienistä ihanista asioista kuten hyvästä teestä jolla on niin kaunis pakkaus, että sitä jaksaa ihastella aina uudelleen.


Clipperillä on vaikka mitä ihania teemakuja, tekis mieli ostaa vaikka mitä. Mutta ensin täytyy vähän saada tyhjennettyä teevarastoja, ettei ihan kaapit täyty pelkästä teestä.

Oon mietiskellyt että noista Clipperin pakkauksista saisi kauniita kollaasitauluja, kun leikkaisi eri pakkauksien kuvia irti ja yhdistelisi. En vaan raaski tuhota noita omiani. :D Ainakaan ihan vielä. Tämä ajatus saa siis jäädä vielä hautumaan.Ps. Uudistin pikaisesti vähän blogin ulkoasua, kun halusin vähän selkeämpää ilmettä. Tuliko hyvä vai onko jopa jo liian tylsän näköistä??

5 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää. Mulle tuli sama fiilis tällä viikolla. En tiedä onko vieläkään lopullinen versio menossa omassa blogissa, mutta annan tuon nyt olla hetken.

  VastaaPoista
 2. Mä ainakin tykkään. Ihanan ilmava ja valoisa! :)

  VastaaPoista
 3. Krisse, kiitti. Joo ei tämäkään välttämättä oo lopullinen versio, saattaa hyvinki vielä muuttua tässä lähipäivien aikana... :D

  alarwyn, kiitos!

  VastaaPoista
 4. Tolla merkillä on mös hyvää kaakaota, tosi hyvää esim leivonnassa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Clipperin kaakao on kyllä maailman parasta! :)

   Poista