4. joulukuuta 2012

Jääkarhu ja talolyhtyTänä vuonna oon vähän jäljessä kaikissa joulutouhuissa. En ole ostanut enkä tehnyt yhtään joululahjaa vielä, mikä on varsin harvinaista sillä yleensä marraskuun taittuessa joulukuuksi mulla on lahjahommat jo hyvällä mallilla. En ole leiponut pipareita enkä torttuja, enkä ostanut vielä edes glögiä. En ole laittanut kotiin vielä yhtään jouluvaloja, ja joulukoristeitakin on esillä vasta pari.

Olen kyllä miettinyt joululahjoja valmiiksi, ja suunnitellut joulukoristelaatikon hakemista varastosta. Ja hyvin suunniteltuhan on jo puoliksi tehty, vai mitä? Kyllä tässä vielä ehtii, joulufiiliskin alkaa vasta heräillä tämän kylmyyden ja valkeuden myötä.

Kyllä se joulu tieten tulee vähän vähemmälläkin hössöttämisellä. Ja hössöttääkin vielä ehtii lähempänäkin.

Peltinen talolyhty tuikulle löytyi minimanista kympin hintaan. Oon ihastellut tuollaisia monta vuotta, joten nyt  sellainen muutti meillekin. Ja se on ihana!Jääkarhukin on tämän syksyn hankinta parin viikon takaa. Kodinterrassa se odotti, myöskin 9,90 hintalappu rinnassaan, ja näytti niin söpöltä että en päässyt ohi. Tällaiset koristeet vaan on mun mielestä niin ihania, ehkä vähän lapsellisia, mutta ihania. :D

Mites teidän jouluvalmistelut? Joko on lahjat ostettu, koti siivottu ja piparit leivottu? :) Vai löytyykö sieltä ruutujen takaa muitakin, joilla jouluvalmistelut on vasta alkutekijöissään?


4 kommenttia:

 1. Täällä kotia ei keretä laittaa ollenkaan joulukuntoon:( Lähdetään siis parin päivän kuluttua kauas toiselle puolelle maapalloa viettämään Joulua. Lahjat on kaikki ostettu.

  http://capture-dreams.blogspot.com (blogissani on jouluarvonta meneillään!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teillä on sitten vähän lämpimämpi joulu tiedossa! :D Mukavaa reissua!

   Poista
 2. Hih, täällä alkaa olla kaikki aikalailla valmista, ainakin lahjojen suhteen. Marraskuun päättyessä mietinkin, että mitähän minä tämän koko joulukuun teen lahjamainoksia katsellen ja kuunnellen - fiilistelen?! :D Voi olla että tulee vielä hankittua jotain ylimääräistä...

  Ps. Kiitos vielä postin tuomasta paketista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sähän olet ollut hyvissä ajoin liikkeellä! :) Se onkin ihan järkevää niin välttää jouluruuhkia.

   Poista