7. helmikuuta 2013

Tangle teezer


Täytyihän munkin se viimein ostaa - Tangle Teezer. Hiusharja, josta on puhuttu ja jota on kehuttu joka puolella. Ja minä investoin kymppini tietysti pinkkiin versioon.

Kyllähän se hyvin selvittää, mutta rehellisyyden nimissä täytyy sanoa ettei tämä silti mikään minun eläämäni mullistava hankinta ollut. Mulla on ollut jo kymmenisen vuotta käytössä luonnonharjaksinen harja, joka sekin on hellävarainen hiuksille eikä revi yhtään, joten siihen verrattuna tämä on aika samoilla viivoilla.

Kätevä ja näppärä on tangle teezer, mutta hyviä on mun vanhat luonnonharjaksisetkin harjat. Toki tässä etuna verrattuna luonnonharjaksiseen on helppo puhtaanapito kun tämän voi huuhtaista veden alla, mutta miinuksena sitten taas on varrettomuus. Jos tästä tehtäisiin varrellinen versio, niin alettaisiin olla jo lähempänä täydellistä. :) Kelpo väline kuitenkin, johon kannattaa tutustua jos et ole vielä tutustunut!


11 kommenttia:

 1. Весь мир говорит об этой чудо-расчестке!!!!

  VastaaPoista
 2. Varrellinenkin versio on jo!:D Just tullu markkinoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, hienoa! :D Ei näkynyt vielä kaupoissa, eikä myöskään tangle teezerin omilla nettisivuillakaan kun juuri kävin katsomassa?

   Poista
 3. No täytyy tunnustaa, että minä ostin viime vuonna joskus toukokuulla oman mustan version. Kokeilin, käytin ja lahjotin siskolle. En oo muistanut kysyä, että mitä hän on pitänyt. Ei ollut hyvä minulle! Vaikea pitää koko ajan suorassa, ettei "piikit" vahingoitu ja ei sillä niin hyvin saanut tupeerattua ja harjattua että olis ollut aaaiiiivaaan ihhana. Ehkä joku pitää ja toivotaan niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eihän mikään sovi kaikille. :) Tupeeraamiseen käytän itse aina kampaa muutenkin, ja hiusten ponnarille laittamiseenkin varrellinen harja on parempi, mutta suihkun jälkeen märkien hiusten harjaaminen on sujunut tällä mukavasti. :)

   Poista
 4. Mullakin on tuollainen, tosi hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan tää. :) Huomattavasti parempi kuin mikään muovinen harja!

   Poista
 5. Tangle teezer ón niin sivuttanut kaikki mun harjat! Mulla on tuuhentunut mun blondatut hiukset vuoden aikana huomattavasti siitä kun heitin vanhat harjat roskiin ja aloin käyttää TT:tä. Mitä tulee tupeeraamiseen - siihen se ei olekaan tarkoitettu :) Vaan Takkujen hellävaraiseen aukamiseen :)Tuperaamiseen kannattaa käyttää ihan perus kampaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ei kyllä tosiaan revi yhtään hiuksia, mutta ainakin mun vanhat luonnonharjaksisetkin harjat on yhtä hellävaraisia. Muovisiin "perinteisiin" harjoihin verrattuna tää on kyllä ehdottomasti parempi! :)

   Poista
 6. Ostin tänään saman sarjan märille hiuksille tarkoitetun version. Myyjä kertoi, että kyseessä on muuten täysin samanlainen harja kuin sinunkin ostamasi, muoto vain on paremmin käteen sopiva eikä harja lipeä otteesta suihkussa. Kerran oon ehtiny harjata hiukset jo läpi ja tykkäsin paljon! Mulla on todella paksu, taipuisa ja helposti takkuuntuva tukka, tää harja sopii mun hiuslaadulle mainiosti. Luonnonharjaksisiakin harjoja oon kokeillu, ne vaan eivät tunnu olevan tarpeeksi vahvoja mun paksuun tukkaan. Hiuksiakaan ei jäänyt harjaan kuin pari kappaletta ja nekin oli helppo napata pois! :) oma harja on tietysti myös pinkki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kattelinkin netistä tuotakin versiota, mutta päädyin kuitenkin tähän. :) Luonnonharjaksisiakin harjoja on muuten tosi monenlaisia, oon kokeillu useammanlaisia mutta tykänny vaan yhden tietynlaisista! Niissä on aika suuriakin eroja keskenään.

   Poista