23. toukokuuta 2013

-Eilen-


Täällä Pohjanmaalla kuulkaas vaan aurinkoa ja lämpöä riittää! Sadetta ei ole täällä näkynyt kuin uutisissa, joissa kerrotaan muualla päin Suomea olleista sadekuuroista ja ukkosmyrskyistä.

Täällä on laitettu työpaikalla ilmastointiin lisää puhallusta, vaihdettu kevyempiin vaatteisiin ja käyty kahvitauoilla nauttimassa auringonpaisteesta. Töiden jälkeen on ollut kiva mennä hetkeksi parvekkeelle aurinkoon istumaan, syödä välipalaa ja lukea lehteä, ja otinpas yhtenä päivänä pienet päikkäritkin töiden jälkeen aurinkotuolissa.

Eilen mulla oli parvekkeella mukana kulhollinen ananaskirsikoita sekä iso lasillinen appelsiinituoremehua, ja lukemisena uusin Olivia.Eilen kävin myös moikkaamassa ystävää ja ystävän kuukauden vanhaa vauvaa. Oli kiva nähdä molempia! Viemisiksi vein tekemäni kortin, muutamat ostetut vauvanvaatteet sekä perinteisen rotinapullapitkon, tällä kertaa kylläkin kaupan hyllyltä kun en ehtinyt leipomaan.

Jalassa vanhat converseni, tai vanhat ja vanhat, syksyllä ostetut, mutta paljon pidetyt ja rakastetut. Väri on ihana violettiin taittava sininen, ja malli tuo perinteisin varrellinen. Ja kun eilisessa postauksessa tuli haaveiltua converseista, niin kerrottakoon että nämäkään ei ole ainoat omistamani, vaan kaapista löytyy vielä kahdet. Tarralenkkari- malliset mustat, sekä sirot varrettomat lightit kirkkaan sinisinä.

Eilen juoksin myös kaikki Kokkolan vaatekaupat läpi etsiessäni juhlamekkoa viikon päästä juhlittaviin siskoni ylioppilasjuhliin. Melkoinen urakka kun sovititn varmaan sata mekkoa! No, en nyt ihan, mutta todella monta silti, ja sadalta se tuntui siinä vaiheessa kun otsa oli hiessä ja pää sekaisin kaikesta sovittamisesta. Nyt vaan täytyisi sitten päättää minkä laitan, kun saattaa olla että mulla roikkuu tuossa makkarin ovessa nyt parikin vaihtoehtoa... :D Tosin todella edullisia mekkoja molemmat, ja molemmat myös sellaisia joita voin arkisemmin asustaen käyttää kesämekkoina muutenkin. Ja on tässä tällekin kesälle vielä useammat juhlat tiedossa, joten juhlamekkoakin vielä tarvitaan. Ykköskriteereinä mekkoa etsiessä mulla oli keveys ja mukavuus, edessä on pitkä juhlapäivä keittiön kuumuudessa, joten ei kiitos millekään taftimekoille. Ei kiitos myöskin puristavuudelle, ahdistavuudelle ja kuumuudelle. Ja nyt mulla roikkuu tuossa hengareissa keveitä vaihtoehtoja, täytyy varmaan valinnan suhteen konsultoida makutuomariksi siskoa. :)

Tästä päivästä mulla ei ole oikein mitään sanottavaa. Olin töissä extra-pitkän päivän, ja illan oon siivoillut kotia. Huomenna onkin kiva päivä, kun aamulla ennen töitä on tiedossa kampaaja, ja töiden jälkeen saan kylään siskoni!


2 kommenttia:

  1. Kuvia juhlamekoista saa sitten laittaa :) Ja kuuma kesäpäivä + kaupan ahtaat sovituskopit = painajainen. Tosin ei ne kyllä talvellakaan oo kivoja, kun pitää talvitakkeja sun muuta vetää päälle. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täytyy laittaa jossain vaiheessa kuvia! :) Ja ei todellakaan oo helteillä sovittelu herkkua, mutta vielä pahempaa sovittelu on talvella, kun puettavaa ja riisuttavaa on niin paljon, ja talvivaatteissa tulee sisällä kuuma... :D

      Poista