22. heinäkuuta 2013

Eurooppalainen ruokatori


Kokkolassa oli koko viime viikon Eurooppalainen ruokatori kävelykadulla keskustassa. Ihania tuoksuja ja tunnelmaa!

Jotain piti tietysti ostaa ja maistaakin; uunituore patonki sekä vähän makeaa... ;) Iso kahvinmakuinen macarons ja suklainen vanukasmainen leivos puolitettiin miehen kanssa.Lauantai-iltana mies oli kaverinsa polttareissa, ja mulla oli tarkoituksena viettää koti-iltaa kotona muun muassa pakkaillen. :D Suunnitelmat vaihtuikin iltalenkkiin kaverin kanssa, sekä extempore lenkin jälkeisiin lettukesteihin ja korttipelailuun porukalla. Tuollaiset yllättävät kokoontumiset on hauskoja, kun jäädäänkin juoksutrikoissa paistamaan lettuja ja istumaan pihaterassille vilttiin kääriytyneenä, kun pikkuhiljaa paikalle kokoontuu toisilleen ennestään tuntemattomia ihmisiä, mutta silti kaikilla on mukavaa ja juttu luistaa. Mukava ilta. Tällaisia iltoja tulen ikävöimään Oulussa, kun tämäkin ystävä ja ystävän aina avoinna ollut koti jäävät tänne Kokkolaan.


6 kommenttia:

 1. Arvaa tekeekö nyt mieli tuommoisia ihania fudgekarkkeja tai mitä lie toffeita ovat tuossa yhdessä sun kuvassa! Epistä, että täällä ei ole mitään tuommoisia herkkuviikkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmaan tekee! :D Sun täytyy tehdä siis nyt fudgea itse! Mäkään en ostanut tuolta fudgea nyt ollenkaan, kun viime vuonna ostin, ja tuumasin et omatekoinen on parempaa. :P

   Poista
 2. Nytpä sain minäkin vastauksen siihen, mikä on eurooppalainen ruokatori!:D

  VastaaPoista
 3. meil kans tampereella tuollaisia ollut :) kerran kävin ja sain maksaa kuivatuista hedelmistä niin paljon, että meinas päästä itku mutten kehdannut enää kieltäytyä:D herkkujuttuja tuola kumminkin on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hinnat oli kojuissa kyllä aika pilvissä! Paljon en minäkään raaskinut ostaa, sen verran vain että jotain sai maistaa... :)

   Poista