25. heinäkuuta 2013

Jos pitäisi valita aamupala jonka söisin joka aamu


...se olisi tässä.

Ja jos edes olisi mahdollista saada tällaista joka aamu tai edes joka viikko, niin olisin onneni kukkuloilla.

Tuoreet mansikat + maustamaton jogurtti + murot/leseet = täydellinen alku päivälle
Nyt joku siellä miettii, että mitä ihmettä, voihan tuollaista syödä joka aamu koska pakkasessahan marjat säilyy. Mutta ei pakastemarjat ole yhtään sama asia, ne on vain heikkoja korvikkeita tuoreiden rinnalla. Ja tuoreet mansikat on tässä juuri SE juttu.

Kyllä tällä lähti päivä niin hyvin käyntiin. Nyt voin sentään vielä hetken nauttia marjojen tuoreudesta, ja lapata tällaisia aamupaloja vähän varastoonkin, että on sitten syksyllä mitä muistella, kun lapan kulhooni niitä pakastemarjoja.


12 kommenttia:

 1. Mä en oo raskinut ostaa yhtään laatikkoa tuoreita mansikoita, kun hinta on täällä ollut tällä viikollakin 35e/ltko! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tässä asiassa niin onnellisessa asemassa, et mun ei oo tarvinnut ostaa mansikoita kuin ihan syömätarpeiksi silloin tällöin kun on tehnyt mansikoita mieli. Pakkaseen saadaan mansikat aina mun anoppilasta, jossa pihalla on reilusti mansikkapenkkejä :)

   Poista
 2. Aika sama kuin omani! Syön rahka+turkkilainen jogurtti -yhdistelmää ja mysliä. Jos on luksusaamu, lisäksi myös marjoja. Pihistelen pakastemarjojen kanssa, enkä viitsi niitä joka aamu syödä, kun säästelen niitä pahan päivän varalle (kaupastahan niitä ei tietenkään saa lisää...) :D Kesällä on NIIN ihanaa kun on tuoreita marjoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo turkkilainen jogurtti on munkin lempparia, ja sitä menee niin myslin, leseiden, ananaksen, kuin muidenkin marjojen ja hedelmien kanssa. :)
   Ja tuoreet marjat on kyllä yksi parhaita juttuja kesässä! <3

   Poista
 3. Oi, näyttää niin hyvältä! :)

  "Eksyin" tänne Indiedays Inspirationin kautta ja haluaisin liittyä lukijoihin, mutta tossa sivussa lukee vaan "Lukijat" eikä mitään painiketta, että "Liity lukijaksi". Kuuluisko siihen edes tulla semmoinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, kiva kuulla! :) Mulla kyllä tuossa "Lukijat"-tekstin alla on heti "liity tähän sivustoon"-painike, eikö sulla näy sitä? Jos ei näy, niin eihän sulla ole selaimessa AdBlocker päällä? Ota se pois päältä ja kokeile päivittää sivua, niin pitäisi kyllä päästä liittymään...

   Poista
  2. Ei näy ei. Lieneekö syy netissä vai minussa, mutta en löytänyt, mistä pystyisin näkemään onko tuo AdBlocker päällä. Noh, lisäsin blogisi suosikkeihin, sen avulla ainakin muistan käydä lukemassa. :)

   Poista
  3. No voi harmi. :/ Ootko kokeillut eri selaimilla jos jollain niistä näkyisi tuo lukijaksi liittymiskohta?
   Tervetuloa kuitenkin seuraamaan :)

   Poista
 4. Minäkin eilen vielä ostin kaksi litraa niin ihania isoja mansikoita! Vielä on puoli litraa jäljeööä, mutta iltaherkuksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, iltaherkkuna meneekin nopsaa kuppi mansikoita.. :) On ne niin hyviä!

   Poista