6. heinäkuuta 2013

Tähtikortteja miehille


Isälläni oli synttärit juhannuksena, joten tottakai tein kortin. Miesten kortit pidän yleensä mielelläni aika simppeleinä, jotenkin en osaa niihin kauheasti koristeita laittaa. Vähemmän on enemmän, joten simppelillä linjalla mentiin taas.Ekokartonki pohjana, ruutupaperia, toisesta ruutupaperista stanssattu iso tähti, masking teippiä, leimattu teksti ja vähän piirrettyjä ompeleita.

Tällä viikolla puolestaan juhlittiin mieheni isän pyöreitä, kun hän täytti 60. Lahjaksi vietiin omenapuu, ja kortin kanssa menin aika samoilla linjoilla kuin tuon aikaisemmankin kanssa. Ekokartonki pohjaksi, kuviopaperia ja klemmari päälle, stanssattu tähti, piirretyt ompeleet ja numerotarrat. Numerotarroista mulla ei ollut jäljellä enää nollaa, joten taiteilin sellaisen toisesta kutosesta. :D Vähän vänkyrähän tuosta tuli, mutta kelpasi.Täällä on ollut melkoinen viikko, paljon monenlaista on tapahtunut. Palaillaan kun tiedän mistä päästä aloitan kertomisen. :D Nyt on mehut vähän pois, onneksi on vapaa viikonloppu, sillä tekemistä riittää.
Tiedättekö, kun asiat yleensä kasaantuu ja monenlaista tapahtuu kerralla, tuntuu ettei pää pysy menossa mukana.

Nyt saunaan rentoutumaan ja nollaamaan pää, ja sitten unta palloon. :) Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Ei malta odottaa mitä siellä on tapahtunut..:) Toivottavasti vain iloisia asioita. Täälläkin on hyvin onnistunut asiat kasaantumaan ja tänään sitten oli aikaa ruveta purkamaan tekemättömien asioiden kasaa :D Mutta hyvällä syyllä on asioiden annettu kasaantua kun saatiin viettää pari viikkoa kaukaisten sukulaisten kanssa. Oikein mukavaa alkavaa viikkoa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, iloisia asioita! :) Nyt sainkin postauksenkin viimein kirjoitettua. Tsemppiä sinnekin kasaantuneiden asioiden purkamisessa, ja mukavaa viikkoa!

      Poista