23. syyskuuta 2013

Lämmikettä


Syksy ja tee kuuluvat yhteen. Tänä syksynä onkin tullut juotua paljon teetä. Työhuoneessani on aika kylmä, eikä kotonakaan patterit vielä lämpene, joten teekuppi on löytynyt usein käsieni välistä lämmittämästä. Ja mikäs sen parempaa, kun kerran kainalokin on kaukana.


Ostin itselleni uuden teemukinkin, kun ei noita mukejakaan kaapeista löydy vielä kuin kymmeniä. ;) Riittämiin siis olisi ilman uusiakin, mutta en voinut vastustaa tätä uutta Seikkailu -sarjaa. Muutto- niminen uusi Seikkailu- sarja pohjautuu Muumipeikko ja pyrstötähti- tarinaan, ja nämä kuosit iski muhun heti. Väritys on ihana, ja tässä muuton keskellä myös tuo Muutto- nimi kolahti niin,että halusin oman Muutto -mukin. :)

Haaveissa olisi myös saman sarjan kannu, se on niin ihana!Eilen väsy painoi silmät kiinni sohvalle jo puoli kymmeneltä, josta taisin könytä sänkyyn unia jatkamaan yhdentoista aikaan. Huomenna työpäivä menee taas kuvauksien merkeissä, Hailuoto kutsuu! Niin huippua. :)

Mukavaa viikkoa!


6 kommenttia:

 1. Täälläkin on vedenkeitin kovassa käytössä ja teevarastot hupenee nopsaan tahtiin. Pitäähän sitä nauttia näistä syksyn hyvistä puolista. :)

  Mulla asuu sukulaisia Hailuodossa ja siellä on tullut käytyä monta kertaa. Se lautalla matkustaminen on aina hauskaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole ikinä aiemmin käynyt Hailuodossa, joten kiva päästä käymään. :)

   Ja musta on ihanaa että teevarastot vähän hupeneekin, että voi ostaa taas uusia makuja! :P

   Poista
 2. Noi oli minustakin niin ihania, että mehukannun tarpeessa tarttui mukaan.. Aivan ihania.. Mukia vielä mietin kun ei kaappiin enää oikein mahtuis;) mukavaa viikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on kyllä ihania! Ei meilläkään tosiaan mukeista olis ollut pulaa vaikka olis tullut puoli sukua kerralla kahville... :P

   Poista
 3. Tuo on kyllä suosikkini muumimukeista!

  VastaaPoista