31. tammikuuta 2014

Homemade Hamburgers


Eilen jo yhtä kuvaa aiheesta vilautinkin, mutta nyt seuraa lisää. Tehtiin tosiaan tässä yhtenä päivänä itse hampurilaisia, omatekoisista sämpylöistä ja omatekoisista jauhelihapihveistä.

Melko suuri ja tuhti paketti tuosta tuli, kun itsetehtynä sämpyläkin on paljon tuhdimpi, eikä sellaista höttöä kuin hampurilaissämpylät yleensä, ja lisäksi sämpylöiden väliin meni paksu naudanjauhelihapihvi, salaattia, kurkkua, tomaattia, mausteet ja kastikkeet... :D Sinapin ja ketsupin lisäksi maustekastikkeiksi väliin meni pikku liraus majoneesia sekä barbeque-kastiketta. Itse kun pääsee täyttämään niin iskee aina suuruudenhulluus, väliin haluaa kaikkea. Mutta ah, kun tuli hyvää!Ja perus-bloggarin tapaan, itsehän söin purilaiseni jo vähän jäähtyneenä, kun ensin pitää kuvata. ;) Mutta hyvää oli niinkin!

4 kommenttia:

  1. Oi että, näyttää niiiin hyvältä!! Täytyy varmaan itsekin viikonloppuna väsätä hampurilaisia tästä inspiroituneena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itsetehtynä tällaiset kyllä maistuu! Eineshyllyn hampurilaisiin kosken vasta pakon edessä... :) Ja helppo näitä on itse tehdäkin, varsinkin jos tekee kerralla pakastimeen sämpylöitä ja pihvejä pariksi kertaa... :)

      Poista