28. tammikuuta 2014

Puikoilla


Nyt on puikoilla syntymässä taas vähän lisää siksakkia...


Nämä värit on kyllä mun mieleen! Raikkaat ja herkulliset sävyt; vaalea harmaa, puhdas valkoinen ja kirkas pinkki.


Joululahjaksi äidille tekemäni valokranssi on päässyt vanhempieni olohuoneen ikkunaan. Ensi talveksi haluan kyllä meillekin tuollaisen, täytyy varmaan syksyllä jo tikutella valmiiksi... että ehdin ennen kuin alan tekemään joululahjoja. :D Yleensä itselle neulomiset jää jäihin marraskuussa, kun joululahjajutut menee edelle, joten täytyy varmaan vähän ennakoida.

Viikonloppuna kahviteltiin tosiaan äitini syntymäpäiviä, joten pitkästä aikaa mulla olis esitellä korttikin.


Kortti oli hyvin simppeli, Tildan papereita, paperiruusuja ja vähän mustaa tussia.


Nyt taidan siirtyä sohvalle ja ottaa taas siksak-sukat työn alle... :) Mukavaa iltaa!

7 kommenttia:

 1. Tosi ihanat nuo siksak-sukkien värit! Tosi hieno myös tuo kortti, aijotko tehdä ystävänpäivä kortit itse? Inspiraatiota ystävänpäiväkortteihin kaivataan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) En oo antanut ystävänpäiväkortteja kenellekään moneen vuoteen, mutta katsotaan josko tänä vuonna taas repäisisin... Jos ehdin tehdä kortteja niin voisin kyllä laittaa niitä ennen ystävänpäivää tänne inspiraatioksi. Katsotaan. :)

   Poista
  2. Teen tänä vuonna ystävänpäiväkortit itse, tein luonnonvalkoiselle pohjalle punaisella villalangalla sydämen (niin kuin ristipistotyötä, pahvin läpi neulalla) ja kirjainleimasimilla tekstit, tuli tosi hienoja ja niitä oli kiva tehdä. :)

   Poista
  3. Kuulostaa hienoilta! Ihanaa kun jaksoit nähdä vaivaa ja teit kortit itse :)

   Poista
 2. Komppaan edellistä kommenttia kokonaisuudessaan!:) ansku

  VastaaPoista
 3. Ihastuttavan väriset sukat ja tosi kaunis tuo kranssi! Löytyykö kranssiin ohje jostain vai oletko omasta päästä soveltanut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ohje kranssiin löytyy täältä: http://www.taitopirkanmaa.fi/epages/pirkanmaa.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/pirkanmaa/Products/6neule :)

   Poista