30. maaliskuuta 2014

Tennarisukkia pieniin jalkoihin


Tänään oikeastaan mun koko päivä on mennyt käsityöjutuissa, tällä hetkellä intoa ja ideoita olis enemmän kuin aikaa... Enkä oikein osaa päättää, mitä ideaani lähtisin ekana toteuttamaan. :D Missiona olis yrittää käyttää lankoja omista varastoista pois, etten aina ostaisi uutta, vaikka ne ihanat uutuusvärit aina houkutteleekin vanhoja jämäkeriä enemmän. Täten siis juhlallisesti lupaan pyrkiä käyttämään tämän vuoden aikana mahdollisimman paljon lankoja omista varastoistani pois! Voin nimittäin kertoa ettei nää omatkaan lankavarastot ihan heti kutomalla lopu... :D

Tänään sain valmiiksi kahdet pienet tennarisukat, jotka nakkaan huomenna postiin. Tein siis tilauksesta turkoosit ja vaaleanpunaiset tennarisukat yksivuotiaille, toivottavasti tilaaja on tyytyväinen. :)


Lankana 7 veljestä vaaleanpunaisena, turkoosina ja valkoisena. Ja hei, kaikki langat näihin löytyi omista lankakätköistä! Merkit on virkattu kotiväestä, ja merkkien keskustojen "kirjailut" on tehty jollain puuvillalangoilla mitä myös löytyi varastoista.


Nää pienet sukat on kyllä söpöjä. :) Ja kivoja tehdä kun valmistuukin suht nopeasti!


4 kommenttia: