26. huhtikuuta 2014

Arkikuvahaaste 4/5


Neljännen päivän kännykkäkuvia...

Joko kännykkäkuvat ärsyttää? Itseäni alkaa jo risoa kuvien huono laatu, joten lupaan että huomenna näette välissä jo vähän muutakin materiaalia kuin tätä arkihaastetta. :)

Tänään käytiin miehen kanssa vähän treffeillä, Kempeleen Zeppelinin Rossossa. :D Itse tilasin broilerisalaatin sekä jättirapubruschettan, molemmat oli tosi maistuvia! Broilerisalaatti nyt oli aika peruskauraa, mutta tuo bruschetta oli niin herkullinen että sitä tilaan varmasti uudestaankin.


Zeppelinissä oli muutenkin kaikenlaista happeningia tänään, muun muassa muotinäytöstä sekä Satin Circus heittämässä akustisen keikan. Huh miten kova kirkuminen jostain sadasta varhaisteinistä lähteekään. :D Täytyi ottaa muutama askel taaksepäin, kun korvaparat oli niin kovilla noiden true -fanien lähettyvillä.

Prismassa ruokaostoksilla harhauduin taas lankaosastolle. Mun pyhät lupaukset omien lankavarastojen käyttämisestä unohtui taas johonkin taka-alalle, kun visiot lähti rullailemaan, ja totesin että tarvitsen puuvillalankaa.
Illalla oonkin ensin jännittänyt, ja sitten tuulettanut Kärppien mestaruutta, tehnyt sushinhimoissani ekan kerran sitä itse, saunonut sekä vähän neulonut. Mies lähti juuri töihin yövuoroon, joten taidan laittaa vielä jonkun leffan pyörimään ja ottaa puikot käteen, yksin on niin kurja mennä nukkumaan, että viivytän sitä vielä vähän... :D

Ja tänään haastan Uutistoimisto Anselmin Annan kuvaamaan omaa arkeaan!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että joku muukin harhautuu Prismareissuilla tuonne lankaosastoille vaikka takaraivossa kolkuttaa lupaus käyttää vanhoja varastoja loppuun ennen uusien ostamista.. Nuo puuvillalangat näin kesän tullen ovat minunkin heikkouteni, talvella sitten enempi sukkalangat.. :D Mutta oli miten oli, kauniita lankoja ei voi olla koskaan liikaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä niin, liikaa ihania lankoja ja liikaa ideoita joita ei ehdi toteuttaa! :D Uutuuslangat vaan on aina sellainen heikko kohta, vaikka kaapissa ois kuinka paljon lankoja, ne sesongin värien mukaiset uutuudet kauppojen lankahyllyillä aina houkuttelee...

   Poista
 2. Ihana huivi! Mistä olet tuon bongannut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on monta vuotta vanha lemppari. :) Ihan H&M:ltä ostettu joskus varmaan 2008 tai 2009, ja kovasta käytöstä huolimatta on edelleen täydessä iskussa. Valitettavasti ei siis oo tuota enää mistään saatavilla. :/

   Poista