29. huhtikuuta 2014

Books, books, books!


Tänään saapui mun viime viikosta asti odottamani paketti. Laitoin tilauksen Bookyyn Kirjan ja ruusun päivänä viime viikon keskiviikkona, koska halusin ehdottomasti hyllyyni tämän vuotisen Kirjan ja ruusun päivän teoksen. Anna-Leena Härkönen oli tämän vuoden Kirjan ja ruusun päivän kirjailija, ja koska Anna-Leena on yksi mun suosikkikirjailijoitani, oikein odotin Kirjan ja ruusun päivää. Musta on myös ihana ajatus, että kirjaa ei saa ostettua, vaan se on vähän harvinaisempi erikoisteos, jota sai vain muutamana päivänä kaupan päälle kirjojen oston yhteydessä.

Odotin siis Kirjan ja ruusun päivää tarkoituksenani tilata juuri ilmestynyt Molla Millsin Virkkuri 2 (saadakseni siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla!), jonka tilasinkin, mutta se ei jäänytkään ainoaksi tilaamakseni kirjaksi. Jotenkin samaan tilaukseen lipsahti kaksi muutakin käsityöaiheista kirjaa... nyt olis siis taas luettavaa ja sisäistettävää. :D


En meinannut uskoa todeksi, että tuota Eeva Haaviston kirjaakin vielä sai. Metsästin sitä ihan tosissani jokunen vuosi sitten, todeten harmikseni että painos on loppu. Kyselin kirjan perään kustantajaltakin, eikä silloin osattu sanoa, onko uutta painosta tulossa. Ja nyt tämä oli Bookyssa! Eikä tämä edes ole uusi painos, vaan painettu vuonna 2008... No, pääasia et nyt mulla on oma kappaleeni! Tästä tulee varmasti valmistumaan lapaset jos toisetkin... :)Ah, ihania kirjoja! Haaveilen siitä, että vielä joskus mulla on iso kirjahyllyllinen romaaneja sekä käsityö-, sisustus ja muotikirjoja. Johan tässä karttui kirjahylly taas neljällä kirjalla. Ja onneksi tiedossa on pitkä viikonloppuvapaa, aion kyllä selailla näitä aika huolella vapaiden aikana. :)


Löytyykö muiden hyllyistä samoja kirjoja?


6 kommenttia:

 1. Ihania kirjoja olet tilaillut! Itseltäni löytyy myös tuo sankarineulojan käsikirja ja huhhuh miten paljon asiaa tuo paksu opas sisältääkään! SIeltä olen ottanut mm. oppia kirjoneuleisiin ja siellä onkin mielestäni opastettu se hyvin perusteellisesti :)

  Ihanaa vappua ja makoisia lukuhetkiä uusien kirjojen parissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuntuu olevan aika tuhti tietopaketti tuo sankarineulojan käsikirja! :D Mut hyvä jos on ollut hyödyllinen kirja, toivottavasti on sitä mullekin.

   Mukavaa vappua myös sulle!

   Poista
 2. Joko ehdit Virkkuria selata, onko opus yhtä inspiroiva kun edeltäjänsä vai selviääkö pelkällä ensimmäiselläkin osalla? Sain juuri ensimmäisen osan itselleni selattavaksi ja se on niin herkku ettei käsistään malttaisi laskea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä mä vähän selailin heti kun paketista sain ulos, ja ihana on! Jos oot ykkösosasta tykännyt niin tarvit ehdottomasti myös tän kakkososan! :) Ainakin mua tää isnpiroi, ja pikaisen selauksen perusteella näyttäisi olevan kaikkea ihanaa ja uutta pullollaan.

   Tuun kyllä kirjoittelemaan varmasti tästä vielä lisääkin, kunhan tutustun kirjaan vähän paremmin. :)

   Poista
 3. Odotan kans mielenkiinnolla kommenttejasi Virkkuri 2:sta! Kirjahyllystä löytyy ensimmäinen opus, joka on ollut aivan ihana! Kyllähän se niin varmasti on, että kakkonenkin vielä hyllystä tulee löytymään, mutta yritän malttaa mieleni ja vähän kuulostella mitä kirjasta tuumitaan :) t. Kata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla kans on se ykkösosakin, ja se on niin yli-ihana et mun oli kertakaikkiaan pakko saada tää kakkonenkin heti. :) Kirjoittelen varmasti tästä kirjasta lisääkin, kunhan tutustun itse kirjaan vähän vielä paremmin. :)

   Poista