27. huhtikuuta 2014

Clutch vai olkalaukku?


Arvuuttelin teiltä tässä postauksessa sitä, mitä olen virkkaamassa. Monenlaista veikkausta tuli, mutta pari veikkausta taisi osua oikeaan tai ainakin tosi lähellekin, laukkuhan siitä nimittäin oli tulossa.

Mulla vaan on nyt ongelma; tehdäkö clutch vai pieni olkalaukku?

Työ on ollut tässä pisteessä nyt pari viikkoa, kun oon pohtinut sen kohtaloa. Tätä virkatessa mielessä oli olkalaukku nahkaisin hihnoin, mutta nyt oon alkanut vähän kallistua myös sillekin kannalle et tää olis kiva clutchinakin... Vetoketjun ja vuorikankaan ompelu on siis seuraavana työlistalla tän suhteen, mutta sitten tarvisi varmaan jo päättää, että laitanko olkahihnan vai jätänkö laittamatta.

En nimittäin tiedä, olisiko mulla minkä verran käyttöä tällaiselle clutchille, vaikka se aika herkullinen onkin. Nahkaisen olkahihnan lisäämällä tää olis aika herkku kesälaukku, sellainen johon mahtuisi lompakko, puhelin ja muut pienet tarpeelliset, ja kulkisi kätevästi olalla pyöräillessä. Hmm...


Kumpi olisi teidän mielestä kivempi? Niin, ja toinen elämää suurempi pohdinnan aihe; musta vetskari, vai sittenkin joku värikäs?


8 kommenttia:

 1. Niiiiin kaunis! Minä liputan clutchin puolesta, kätevä kuin mikä :) Ja tylsästi itse valitsisin mustan, sopii sitten kaiken kanssa yhteen. Vaikka ajatus värikkäästä onkin kivan leikkisä ja varsin kesäinen :) Reipasta alkavaa viikkoa sinne Annika! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne Marika! Ja kiitos mielipiteestä. :) Mustaa vetskaa mäkin oon tuohon vähän mallaillut, luulen että kallistun siihen, koska kuten sanoit, sopii sitten kaiken kanssa. :)

   Ja toisaalta, voisinhan tehdä tuon nyt clutchiksi, ja lisätä myöhemmin olkahihnan jos tuntuu ettei clutchille ole tarpeeksi käyttöä... Kesää kohti varmaan clutchiakin tulisi käytettyä arkenakin, talvisin kun se tuntuu toppatakin kaverina liian pieneltä ja kevyeltä jotenkin. :)

   Poista
 2. Näin kesää ajatellen minä kallistun enempi olkalaukun puoleen, vaikkakin mielipiteen julkituominen tuntuu hankalalta kun se on jokaisella niin makuasia, minkälaisista laukuista tykkää ja mikä on käytössä itselle kotoisin. Tuosta laukusta tulee minulle mieleen kesäpäivät rannalla, jäätelöä ja pyöräretket laukku olalla roikkuen... :D

  Ja mitä vetoketjuun tulee, kallistun myös yllä olevan tavoin mustaan, se on vaan niin tylsän varma valinta.. :)

  Ihanaa alkanutta viikkoa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on makuasia, mut jos mielipidettä kysytään niin kyllä sen voi ilmaista, eriävänkin, kunhan sen tekee hyvässä hengessä. :) Yleensä mulle kotoisin on arjessa nimenomaan olkalaukku, ja sitten juhlissa clutch... mutta koska kaavoja on välillä kiva rikkoa, houkuttaa toisaalta tuollainen clutchin käyttäminen kesällä arkenakin. Saapa nähdä mihin tässä lopulta päädyn... :) Vai teenkö molemmat! :D

   Ja joo, mustaan vetskaan taidan kyllä kallistua itsekin.

   Mukavaa alkanutta viikkoa myös sulle!

   Poista
 3. Ei kait siinä ku tekee sitten vaan toisen tollasen, että saa molemmat :D Mä tekisin olkalaukun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä mäkin vähän aloin pohtia... :D Sit saisin molemmat!

   Poista
 4. Oih! IHANA! ♥♥♥ Mulla olis himo virkata tuollainen, mutta edellinen työ on kesken ja jumittaa enkä saa antaa itselleni lupaa aloittaa uutta, ennen kuin se on valmis. Paha kysymys, itselläni olisi enemmän käytössä olkahihnallinen malli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Clutchiksi tämän jätin, mutta nyt oon alkanut pohtia sen olkahihnan lisäämistä, niin tämä saisi vielä enemmän käyttöpäiviä... katsotaan. :)

   Poista