13. huhtikuuta 2014

Hulluttelua ja löytöjä


Pitihän sitä päästä käymään Stockan Hulluilla päivillä nyt, kun kerran lähimailla asustellaan. Kuvastoa selaillessa silmiin pomppasi vain yksi "pakko saada"- asia: Kiss Kiss- karkit. :D Kiss Kissit on mun suurin karkkirakkaus, ja oon kyllä kolunnut kaikki kaupat ja verkkokaupat etsiessäni, että eikö tosiaan missään myydä noita maailman parhaita karkkeja enää. Paitsi tietysti Fazerin parhaat- pussissa, jossa niitä hyvälläkin lykyllä on vain muutama.

Mun mielestä ylipäätään Hullut päivät on aika yliarvostetut, eihän ne tarjoukset nyt edes ole yleensä mitään kovin tuntuvia. Toki jossain tavarassa aina on paremmat tarjoukset, ja hyviäkin löytöjä voi tehdä, mutta noin ylipäätään. Hyvin ne on kyllä onnistuttu markkinoimaan, kun kaupunkia lähestyessä jokaisella vastaantulijalla oli vähintään yksi keltainen kassi käsissään. Keltaiset pussit näytti vallanneen kadut.

Ja eipä siinä, vaikka teinkin aika pikaisen iskun hullareille, niin kyllä vaan mullakin tarttui matkaan monenlaista. :D Kaikki kylläkin tarpeellista, ja sellaista mitä olisin piakkoin ostanut muutenkin.



Ostin tietysti niitä Kiss Kiss -karkkeja, ja heti kaksi rasiaa, toisen avattavaksi nyt, ja toisen säästettäväksi myöhempään. Karkit oli pakattu kauniisiin peltirasioihin, jotka tulee kyllä varmasti karkeista tyhjennyttyään täyttymään jostain mun käsityö/askartelutarvikkeista.

Macaronsejakin ostin rasiallisen, nekin aion pitää ainakin vielä säästössä jotain speliaalihetkeä varten. Avata vaikka jonain viikonloppuiltana, ja herkutella elokuvaa katsoessa.

Paras löytö oli kuitenkin alusvaateosastolla, kun huomasin Emporio Armanin rintaliivejä myytävän 25 euron hintaan. Malli oli mulle ihan täydellinen, joten ostin heti kaksi paria. Alusvaateostoksilla muutenkin ostan aina kaksi paria, jos löydän todella hyvät. Sopivien mallien löytäminen kun on usein vähän työlästä ja sovitteleminen tuskastuttavaa, joten mielellään ostaa sitten kerralla parissa värissä, kun lyötyy hyvä malli. Oon ollut aika pitkään uskollinen Calvin Kleinin liiveille, kun oon todennut ne itselleni sopiviksi, mutta Armanitkin istuivat niin täydellisesti, että jatkossa täytyy tutkia senkin mallit. Alennusmyynneistä yleensä tutkinkin aina alusvaateosastot, laadukkaista liiveistä alennusprosentit on yleensä ihan tuntuvia. Ja liivit on sellainen vaatekappale, johon kannattaa oikeasti panostaa, sillä liivien istuvuus vaikuttaa niin paljon sekä olon mukavuuteen, että päällysvaatteiden istuvuuteen.


Toinen hyvä löytöni hullareilta oli Cliniquen meikkisetti kahdellakympillä. Multa just loppui Cliniquen silmänympärysvoide, jonka vuosi sitten sain LivBoxista, ja jonka totesin todella hyväksi. Sen jälkeen oon käyttänyt Estee Lauderin silmänympärysvoidetta, mutta kaivannut vähän tätä Cliniqueta, sillä tämä Clinique jätti ihon niin pehmeäksi eikä yhtään rasvaiseksi. Nyt siis hullareilla oli tarjouksessa kahdellakympillä Cliniquen setti joka sisälsi silmänympärysvoiteen, kajalin, ripsivärin sekä pienen meikkipussin.

Ostin tarjouksista myös kehutun Methodin yleispuhdistussuihkeen, sekä Maison bellen astianpesuaineen. Arjen designia, varsinkin nuo Maison bellen putelit on mielestäni tosi kauniita, niitä on kiva pitää esillä tiskipöydällä. Kumpaakaan näistä aineista en ole vielä testannut, täytyy ottaa käyttöön sitten kun edelliset on käytetty.





Liityittekö te muut keltaisten pussien kanniskelijoiden joukkoon? Teittekö hyviä löytöjä? :)


8 kommenttia:

  1. Hullareilla ois myös Cliniquen Moisture Surge kosteusvoide hyvässä alessa, mutta eipä viitti tilata netistä yhtä rasvaa. Se on ihan mahtis rasva, jota riittää semmonen nuppineulanpään kokoinen pisara koko kasvoille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! Täytyypä laittaa tuo muistiin, että testaan joskus. :) Ainakin mulla on tähän asti Cliniquesta pelkästään hyviä kokemuksia.

      Poista
  2. En edes tiennyt että noita kissakarkkeja vielä saa jostain! Muistan niitä viimeksi varmaan ala-asteikäisenä syöneeni :D Ja aika ihanassa rasiassa tosiaan ovat, täytyy itsekin mennä ostamaan jos noita hulluilta päiviltä saa! Kyseisillä päivillä en ikinä ole henkilökohtaisesti ennen ollutkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt niitä saa! Pari vuotta sitten niitä sai hetken aikaa myös erillisissä pusseissa, se oli joku juhlavuoden erikoisuus. Ja traagista oli, kun ne yhtäkkiä vaan hävisi kaupoista, enkä ehtinyt ostaa yhtään jemmaan! :D

      Poista
  3. Ei ole täällä keltaisten pussien kauppaa, mutta jos oisin sellasen lähelle sattunut niin oisin voinu hakea laatikollisen kissakarkkeja. Ihan vaan tuon hienon laatikon takia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niitä kannattaa hakea ihan itsensä karkkienkin takia! :P Mutta tuo rasia on kyllä aivan ihana myös.

      Poista
  4. Itsekin sorruin ihan pikkusen.. Muutamia Iittalan astioita lähti mukaan, kun kaapit kaipasi täydennystä. Kaikki muut ihanuudet saivat jäädä hyllyyn. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuollaisia onkin järkevää ostaa alennuksista, kun jotain oikeasti puuttuu. :)

      Poista