14. toukokuuta 2014

Kirjavaa


Kerroinkin jo aiemmin, että tein äitienpäivälahjat itse, ja nyt olis aika vilauttaa niistä myös kuvia. Tällä kertaa käärein siis paketteihin villasukat sekä äidille että anopille. :) Ei ehkä kaikista kekseliäintä, mutta ainakin lämmöllä tehtyä ja tarpeellista.

Kunnon kuvat sukista jäi tosiaan ottamatta, vaikka sukat odotteli paketteihin pääsyä jo useamman viikon valmiina. Kävi siis perinteisesti, ja näpsein sukista pikaiset otokset juuri ennen paketointia, kun oli kiire ja aivan liian hämärää. Ja nyt ärsyttää. Löysin sukista juuri juuri julkaisukelpoiset kuvat, loput oli aivan liian pimeitä. No, näillä mennään. :)

Pääasia, että sekä äiti että anoppi tykkäsivät lahjoistaan kovasti, ja molempien sukat olivat myös sopivan kokoiset. Omalle äidille punavalkoista, ja anopille sinivalkoista.Molemmat kirjoneulesukat on neulottu ilman ohjetta omasta päästä, 7 veljestä langasta. Vaikka sukat on keskenään lähes samanlaiset, on ne erilaisten väriensä takia mun mielestäni ihan eri näköiset.
Ajattelin, että voisin kirjoitella sukkiin vähän ohjetta, ihan jo siksikin että jäisi itsellekin ohje ylös. Kiinnostaako ohje täällä, vai onko liian peruskauraa? :)

6 kommenttia:

 1. Oikein kauniit sukat olet kutonut! Oli varmasti äidille ja anopille mieleiset :) Ja ohjeen ylöskirjoittaminen ja tänne julkaiseminen ei varmasti ole hullumpi idea, joten rustaamaan vain! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! :) Ja kiitos mielipiteestä, täytyypä katsoa jos julkaisisin sen täälläkin kunhan saan kirjoiteltua ylös. :)

   Poista
 2. Kirjoneule on kyllä tosi kaunista. Ja ihanat sukat olet taasen neulonut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! Mä vielä opettelen tätä kirjoneulontaa, mut koko ajan jälki paranee. :)

   Poista
 3. Ohjetta kehiin vaan, jos suinkin jaksat (tiedän, että siinä on pirunmoinen vaiva). Hienot ovat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo onhan siinä kova homma, mut oispahan sit itselläkin ohje muistissa. :)

   Poista