26. elokuuta 2014

Mantra


Asioilla on tapana järjestyä. Sitä hoen välillä kuin jotain mantraa, ja uskon siihen vakaasti. Välillä sitäkin uskoa kuitenkin koetellaan, ja matto vetäistään jalkojen alta. Tyypillisimminhän se tapahtuu juuri silloin, kun olet ehtinyt vähän jo riemuita siitä miten hyvin asiat on. Että näin taas asiat lopulta järjestyi ihan parhain päin.

Nyt taas sitten odotellaan että ne asiat järjestyisi kuten niillä on tapana. Toivottavasti ne järjestyisi hyvin, ja pian. Epätietoisuus tulevasta on aina raastavaa, voi pääsisinpä vähän kurkkaamaan tulevaan.
Tänään fiilikset on aika apeat, mutta kyllä tää taas tästä iloksi muuttuu. Niinhän se aina.

Iloisempaa tiistai-iltaa teille!


4 kommenttia:

 1. Paljon tsemppiä! Itsellä on stressiä aiheuttaneen opinnäytteen palautus ja näillä näkymin työttömäksi valmistuminen edessä, eli pystyn samaistumaan apeisiin fiiliksiin. (tietämättä tietenkään, kuinka vakavista jutuista sulla on kyse..) Koita hemmotella itseäsi jollain peinellä jutulla, kupilla hyvää teetä tai jaksolla lempisarjaa. Kyllä se vielä iloksi toivottavasti muuttuu, itsekin yritän ajatella niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin tsemppiä sinne! Voi mulla oli opinnäytetyön tekemisessä myös monta mutkaa matkassa, ja otin siitä kauheasti stressiä, tiedän siis tunteen. :/ Mutta töitä löydät varmasti, kunhan et luovuta. :) Mullakin kesti kaksi vuotta valmistumisesta ennenkuin sain koulutusta vastaavaa työtä, siihen asti tein töitä alalla mutta ihan eri hommissa. Sekin asia siis järjestyi lopulta, vaikka tuntui välillä tosi toivottomalta. Ja kun se järjestyi, tuntui siltä että juuri näinhän tän pitikin mennä. :)

   Ei mulla onneksi kuolemanvakavasta asiasta ole kyse, mutta omassa pienessä elämässäni iso asia kuitenkin. Kai näillä vastoinkäymisillä on tarkoituksensa, ja kyllä näistä yli mennään. :)

   Poista
  2. Niin ja hemmottelupuolikin on kunnossa. ;) Suklaata ja lempparisarjaa on tässä jo kulutettu!

   Poista
  3. Hyvä että oot osannut rentoutua. Toivotaan että muutenkin helpottaa pian! :)

   Poista