3. lokakuuta 2014

Grafiitinharmaata


Lähetin viime viikolla ystävälleni ylläripostia, ihan muuten vain piristämään syksyä. Paketti on nyt löytänyt perille, joten uskallan sisältöä täälläkin vilauttaa. :)

Kirjoneulesukat omalla mallillanihan sieltäkin paketista löytyi. :) Sekä tottakai levyllinen suklaata kylkiäisenä. Pitäisi saada kyllä oikeasti vihdoin aikaiseksi ruutupiirroksen tekeminen, jotta saisin ohjeen näihin sukkiin julkaistua täälläkin kuten olen luvannut.

Lankana näissäkin sukissa on Novitan 7 veljestä, tummanharmaana ja valkoisena. Tykkään väriyhdistelmästä tosi paljon! Harmoninen muttei silti yhtään tylsä. Ja ystävä oli sukista tosi iloinen, ja olihan tuo suklaakin maistunut.



Hei, ja mun blogihan täyttää ihan kohta taas vuosia... Pysykääpä kuulolla, kehitän perinteiseen tapaan taas pian täällä arvontaa. :)

Mukavaa viikonloppua!

9 kommenttia:

  1. Voi että miten ihana ylläripaketti, kelpaisi mullekin!

    VastaaPoista
  2. Ei todellakaan tylsät! Kuviot on loistavat ja innolla ruutupiirrosta odottelen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Anna! Ohje tulee kyllä jossain vaiheessa, kun vaan löydän sille aikaa :)

      Poista
  3. On kyllä ihana väriyhdistelmä, paljon hokuttelevampi tällä hetkellä mitä musta-valkoinen ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna, ja oon samaa mieltä! Tällä hetkellä omaakin silmää miellyttää enemmän valko-harmaa kuin musta-valkoinen. :)

      Poista
  4. Kerrassaan ihanat sukat! Miten kirjoneuleessa kuljetetaan niitä lankoja sisäpuolella? Ettei neule ala kiristää tai toisaalta ettei tuu löysiä lankalenkkejä. Kiinnostais kokeilla tehdä, en kyllä tiedä riittääkö taidot näin vaativiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paula! Lankoja täytyy kiertää toistensa ympäri vähän väliä, itse kierrän vähintään kolmen silmukan välein. Ja tuon sopivan kireyden tuntee oikeastaan parhaiten näppituntumalla, ja se paranee vaan tekemällä ja tekemällä... mullakin on siinä vielä todella paljon petrattavaa, mut koko ajan paranee. :) Tämä kuviointi ei itseasiassa ole mun mielestäni edes kovinkaan vaativa, hyvin voisit esim tällaisella lähteä kokeilemaan!

      Poista