22. joulukuuta 2014

Paketointivinkki


Kaunis paketti ei aina vaadi kimaltavaa lahjanauhaa, vaan esimerkiksi vähän rouheammat juuttinaru sekä paperinauhakin toimivat loistavasti paketointinaruina.

Löysin sattumalta Kodin Terrasta ison rullan mustaa paperinarua kolmella eurolla, ja HongKongista pisti silmään juuttinarurullat, kahden euron hintaan. Tuo juuttinaru muuten löytyi siivoustarvikepuolelta, askartelukaupoissa tai askarteluhyllyillä sama naru maksaa moninkertaisesti... ;) Kannattaa siis pitää silmät auki, niin voi tehdä löytöjä!Joulukorteissani käytin noita Kodin Terrasta bongaamiani koristeteippejä (samoja näkyi muuten myös kärkkäisellä, muistaakseni yksi tuollainen nauhasetti maksoi aina pari euroa), mutta nehän käy loistavasti myös pakettikortteihin tai lahjapakettien koristeluun. :) 2 kommenttia:

  1. Juuttinarua saa muuten halvalla myös puutarhapuolelta kaupoista tai ainakin kärkkäisellä oli siellä halvempaa ku askartelupuolella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! Mulla on nyt hetkeksi juuttinarua, kun ostin heti kaksi rullaa, mutta täytyypä tutkia jatkossa myös puutarhapuoli. :)

      Poista