20. tammikuuta 2015

Chilli+Lime Chocolate


Joulun alla bongasin Punnitse & Säästä -liikkeestä kauniita ja houkuttelevia pieniä suklaalevyjä, ja nappasin niistä pari ostoskoriini. Pari levyä sujautin joululahjapaketteihin, ja itse avattiin Chilli+Lime, joka käy myös mulle laktoosi-intolerantikolle. Gnawin suklaat on tehty luonnollisista ainesosista, ja makuvaihtoehtoina on vaikka mitä erikoisempiakin ihanuuksia. Tämä suklaa on tuhtia, ja tässä totisesti on makua. Lime maistuu vahvasti, ja chili tuo suklaaseen yllättävästikin poltetta. Tätä pientäkään levyä en todellakaan söisi yhdeltä istumalta tai edes yhtenä viikonloppuna (sen verran poltetta löytyy), vaan tästä on kiva napsaista pala tai kaksi silloin tällöin, ja nauttia mausta pitkään.
Jos siis olet tulisten makujen ystävä, pidät tästä taatusti! Gnawin tummat suklaat tosiaan on myös maidottomia ja laktoosittomia, joten tuun taatusti hankkimaan muitakin makuja maistettavakseni. Tää suklaamerkki oli todella positiivinen löytö! Eikä vähiten myöskään kauniiden ja hauskojen pakkauksiensa vuoksi! :) Täältä näette lisää makuvaihtoehtoja.

Onko teille Gnawin suklaat tuttuja? 

4 kommenttia:

 1. Nämä suklaat ovat niin hyviä! Jouluna ostimme banoffee pie -suklaan ja herkullista oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, banoffee pie kuulostaa kyllä herkulliselta! :)

   Poista
 2. Oli kyllä hyvää ja aika yllättävän tulista!:D Petollinen jälkipolte. Kiitos vaan antajalle ;) -R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eikö ollutkin yllättävänkin vahva polte. :D Mut kivan erilaista! Mun tekis heti mieli testata tätä leivonnassa... johonkin suklaakakkuun vois sopia kun raastaisi sekaan pari riviä tätä suklaata. :) Tulisi vähän ytyä!

   Poista