22. maaliskuuta 2015

Kyläilyviikonloppu

Onpa ollut kiireinen, mutta todella mukava viikko! Aurinkoa ja keväisiä kelejä on riittänyt, samoin ihania vieraita ja hauskoja hetkiä. Tänä viikonloppuna meillä on ollut jälleen yökyläläisiä, ja lisäksi käytiin itse kyläilemässä vähän pidemmän ajomatkan päässä, Pohjois-Pohjanmaalle etelästä muuttaneiden ystävien luona. Naurua, iloa, hyvää ruokaa, pelailua ja kuulumisten vaihtamista rauhassa pitkän kaavan kautta.

Eilinen päivä oli pitkä, mutta todella hauska. Kotimatkalla illan pimeässä sinnittelin pitkään hereillä pelkääjänpaikalla, mutta lopulta viimeisen parinkymmenen kilometrin matkalla silmät painui jo väkisin kiinni. Muistelen eilistä vieläkin hymy huulilla, ja mietin, että täytyisi useammin sekä kyläillä itse, että kutsua ystäviä kylään.
Laitettiin myös kaksivuotiaalle kummitytölleni ensimmäistä kertaa kynsilakkaa. Tyttö on niin neiti, ja on ihaillut kynsilakkaa mun kynsissäni jo pitkään. Nyt sitten vanhempiensa luvalla lakattiin yksi kynsi, ja tyttö sai itse valita värin ja kynnen. Etusormen kynsi maalattiin siis punaiseksi, ja odotettu juttu vähän jännittikin tyttöä. Lopputulosta kuitenkin ihailtiin aika pitkään!Oli ihana viikonloppu ja koko viikko, kun touhua ja vieraita piisasi. Tänään on kuitenkin tehnyt hyvää vain ottaa rennosti kahdestaan kotona, ilman tarvetta lähteä mihinkään tai tehdä mitään erityistä. Mulla ois ajatuksena alkaa käydä läpi mun lanka- ja kangasvarastoja, niitä nimittäin riittää... Enkä varmaan oo ainoa käsitöiden tekijä, jolla tarvikkeita on kertynyt varastoon vähän enemmän kuin olisi tarpeen? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti