27. toukokuuta 2015

Tennarihaaveita


Mä oon jo pitkään halunnut Niket jalkaani; joko Freet, Air Max Ultra Moiret tai Air Max Theat. Tykkään nimenomaan noista Air Maxien sirommista malleista, en niistä Air Max 90:stä joita ehkä eniten näkyy. Niistä mulla vaan tulee liikaa mieleen omat teiniajat isoissa skeittikengissä, joten ne vaan ei muhun iske yhtään, tai en ainakaan osaisi omiin jalkoihini kuvitella.

Värikkäätkin mallit viehättää mua, mutta uskon kiikuttavani kassalle lopulta mustat tai aika tummat yksilöt, koska sitten ne ainakin olisi helppo yhdistää vähän kaikkeen. Koska todennäköisesti tuollaiset ostettuaan ne tekee mieli yhdistää kaikkeen kuitenkin, kun ovat niin mukavat jalassa. ;)

Oon keräillyt netistä omaa silmääni miellyttäviä malleja koneelle kuvakansioon, joten valitettavasti kuvien alkuperät ei oo mulla enää tallessa. :/ Tässä kuitenkin omaa silmääni hiveleviä yksilöitä, jollaisia etsin:Eniten mua kyllä viehättää nuo kaikki mustat mallit. Nekään ei ole mustasta väristä huolimatta yhtään tylsiä, koska kengistä löytyy niin erilaisia kuoseja ja tekstuureja.

Täytyy kyllä lähteä kaupoille kiertämään joku päivä, että pääsisi sovittelemaan ja miettimään että mikä malli noista olisi itselle sopivin... En mielelläni tilaa netistä kenkiä jos en ole päässyt sovittamaan ainakin saman merkin vastaavaa mallia, koska en jaksa palautella ja vaihtaa montaa kertaa jos koko meneekin pieleen tai lesti ei sovikaan omalle jalalle. Netistä tilatessa on myös se hankaluus, että tarjonta on rajaton, joten miten sitä osaa päättää mitkä lopulta haluaa? :D Kaupassa päättäminen on sikäli paljon helpompaa kun näkee vain muutaman mallin.


2 kommenttia:

  1. Mulla on Niken Freet (oiskohan 5.0) työkenkinä ja tykkään kyllä älyttömästi! Työskentelen siis sairaanhoitajana, tulevaisuudessa leikkaussalissa eli pitää seisoa pitkiä aikoja, jolloin kenkien pitää istua hyvin, olla kevyet ja mukavat. Ja näitten kenkien kohdalla joka kohta kyllä toteutuu. Kovasti oon haaveillut ostavani vastaavat kengät myös lenkille. Suosittelen kyllä lämpimästi! On ihan hintansa arvoinen kenkä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jokapäivä jalkojen päällä työskennellessä kannattaakin panostaa hyviin kenkiin! Varmasti on joka euron arvoiset :) Ehdottomasti hankin itsellenikin, kun vaan pääsen sovittelemaan noita eri malleja ja päättämään mitkä hankin. :)

      Poista