6. heinäkuuta 2015

Indiedaysin lukijatutkimus + arvonta!



Jotku teistä varmaan blogiin tullessaan jo huomasivatkin, että täällä blogissa on käynnistynyt tänään Indiedaysin lukijatutkimus. Tutkimuksen avulla kartoitetaan lukijoiden mielenkiinnon kohteita sekä suhtautumista kaupallisiin yhteistöihin blogeissa, joten vastaamalla kyselyyn pääset kertomaan millaista sisältöä itse toivoisit blogeihin enemmän.



Toivon, että mahdollisimman moni vastaisi kyselyyn, koska kyselyn päätyttyä saan itsekin infoa siitä, mitä te lukijani blogiltani toivotte. :) Palaute on aina tervetullutta, sillä vain sen kautta voi kehittyä!

Kyselyyn vastaaminen kestää vain noin 5 minuuttia, ja aikaa vastailla on noin kuukauden verran. Vastaamalla kyselyyn voit myös osallistua arvontaan, jossa palkintoina jaetaan kolme 100 euron lahjakorttia sekä 30 kauneustuotepakettia. Kyselyyn vastaaminen tapahtuu anonyymisti, ja kyselyn lopussa pyydettyjä yhteystietoja käytetään ainoastaan mahdollisen arvontapalkinnon toimittamiseen. Tutkimukseen voit osallistua niin monen blogin kautta kuin haluat, ja sitä kautta tuplata myös voittomahdollisuutesi arvonnassa.

Vastaamaan pääset tästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti